2777
2789
عنوان

پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 58 پست
ازاین شورت هاک پروتزین فرم میده ب باس ن اززیرلباس

آها مرسی..ولی کلا ببین خودت با کدومش اعتماد بنفس میگیری..بچه های اینجا که نه چهره ی تو رو دیدن نه هیکلت و ..بعد پیکرتراشی بعد از چند وقت ترمیم اینا میخواد فک کنم..یکم چربی ها آب میشه..پول خوب باید داشته باشی‌..اگه اشتباه نکنم ..عمل دماغ ارزونتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها مرسی..ولی کلا ببین خودت با کدومش اعتماد بنفس میگیری..بچه های اینجا که نه چهره ی تو رو دیدن نه هی ...

من ک باپیکرتراشی اعتمادب نفس میگیرم ن نیازی نداره فقط یکباره تازه هرچقدرم چاق بشی دیگه شکم وپهلوتو ک لیپوکردی چاق نمیشه رون وباسنت چاق میشه 

وای پیکر تراشی خیلی وحشتناکه فیلمشو آدم میبینه دلش ریش ریش میشه،با سن من اولین چیزیه که به چشم میاد با اینکه چاق نیستم،تازه اگه چاقم بشم از با سن چاق میشم کلا بالا تنه ام دیرتر پر میشه

جالب اینجاس علاوه براینگه باسنت قشنگ میشه شکم وپهلونم محومیشه

ارره من امسال میخواستم شکم و پهلو رو لیپوماتیک کنم شوهرم اجازه نداد . گفت ی بچه دیگه بیار بعدا هر کار خواستی بکن 😐😐

زن داداشم و دختر داییم و چند نفر از دوستام انجام دادن . خیلی راضین

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
خوب شده هیکلش؟

عالی شده بعد از زایمانش شکمش اویزون شد که به مرور زمان بدتر شد.الان بچش بزرگه

دکترش خیلی عالی بود. جوری هیکلش رو درست کرد که انگار از اول همینجوری بوده. شکمش، بزرگ بود و اویزون

الان شکمش صاف شده و چربی های پلو و پشتش هم تخلیه کرد

الان هم گودی کمر داره هم باس ن

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
جدی چیکارکردن لیپوشکم وپهلووتزریقش ب باسن؟

اررره اما ما خونوادگی بااسن و داریم😁😁فقط لیپوی شکم و پهلوووو کردن .. اما بعدش کلی رژیم و کم خوری داشتن .. اما عالی شدن

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
درسته فیس مهمه من فیسم ازتمام رخ خوبه نیمرخ مشکلی نداره پیکرتراشی واقعااندامت عالی میشه ی با سن قلبم ...

عزیزم من وظیفه خودم دونستم بهت بگم دختر عمه مامانم بهمن پارسال  چربیهای شکمشو درآورد تزریق کرد تو باسنش سیستم ایمنی بدنش ضعیف شد سرطان گرفت یعنی دکتر گفته ها به خاطر عملت اینجور شده تورو خدا ورزش کن رزیم بگیر اما پیکر تراشی نرو