2777
2789
عنوان

پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 58 پست

باز خوبه پهنی من پهنم‌نیستم اووففف خیلی زجر داره هیجی نداشته باشی تازه قدمم خیلی خیلی بلنده و واقعا تو چشم هستم 😥😥باشگاه رفتم اسکات با وزنه زدم واقعا عالی شدم حتی تو خونه میزدم وقتی باشگام کنسل شد ....از من بدتر نیستی ک اسکات برو عالی شدم برا ماهم‌ارثیه😑😑😑واقعا وقتی ورزش هست چرا عمل نکن‌اینکارو ....اون پولو حای دیگه خرج کن اعتماد بنفستم‌ببر بالا ....مراسم بریت اواردزو دیدین؟ زنه پیسی داشت لباسش کاملا لختی بود و به رخ کشیده بود با کلی اعتماد بنفس مجری گری کرد 

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیکررر تراشی عالیع البته دکتررر خووب و متخصص انتخاب کن.. ولی فک نکنم زیر ۱۰ تومن باشن ..

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
پیکررر تراشی عالیع البته دکتررر خووب و متخصص انتخاب کن.. ولی فک نکنم زیر ۱۰ تومن باشن ..

دکترنصیری کارش خوبه شنیدم ۸میگیره وای ارزومه انجام بدم وای دختری میبینم باس ن داره میخام بمیرم خوشم میادن اینکه هم جنس بازباشم دست خودم نیست لذت میبرم

باز خوبه پهنی من پهنم‌نیستم اووففف خیلی زجر داره هیجی نداشته باشی تازه قدمم خیلی خیلی بلنده و واقعا ...

الهی الهی اره اعتماد بنفس ک خوبه ولی خدایی دوسدارم خودم لذت میبرم ازباسن گنده

دکترنصیری کارش خوبه شنیدم ۸میگیره وای ارزومه انجام بدم وای دختری میبینم باس ن داره میخام بمیرم خوشم ...

😁😁😁اره خوب بااسن هیکلو قشنگ میکنه. اللن دیگه همه تزریق میکنن . برو انجام بده 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...