2777
2789
عنوان

ریزش مو

118 بازدید | 3 پست

من چند ساله ریزش مو دارم و خیلی دنبال درمانش بودم آخرین دکتر گفت ارثیه و درمان نداره و به مزوتراپی پیشنهاد داد. کسی مزو انجام داده؟ نتیجه گرفتین؟ کسی رو میشناسین مثل من باشه؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
مزوتراپی
0
0%
ریزش مو
2
100%

گلم برو پست اول این پیج حتما مو به مو انجام بده کاراشو

https://instagram.com/haircare_sogand?utm_source=ig_profile_share&igshid=qgeg211ktkai

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانمی 

داشتم تاپیک های ریزش مو رو نگا میکردم تاپیکت دیدم گفتم تجربیاتمو بهت بگم امیدوارم به کارت بیاد 

موهای منم ریزش ارثی بود رفتم دکتر تا وقتی داروها رو استفاده کنی خوبه ولی قطع کنی بازم همان آش و همان کاسه اگه دارو ها رو همیشه استفاده کنم عوارض دیگه داشت فک کردم باید خودم به فکر خودم باشم که بعدا دچار بیماری های دیگه نشم 

1- اصلا اصلا به موهات زیاد فکر نکن استرس اینو که موهای مردم رو نگا موی منو نگا نکن

2-اصلا روی زمین، چمن، اهن، موکت، فرش ماشینی در کل جای سرد نشین/ تو تاپیکات دیدم کارمند کلاله هستی اونجا میتونی نمد پیدا کنی همیشه روی نمد بشین/تشکت از پشم گوسفند باشه

3-  نوشابه، دلستر، کلا ابمیوه های صنعتی رو استفاده نکن فقط تو مهمونیها اونم خیییلی کم که مجبور نباشی به دیگران توضیح بدی

4- شب هاآجیل اگه نتونستی فقط بادام زمینی بخور

5- دوغ شتر/ سرشیر محلی /تو کلاله پیدا کردن فک کنم آسون باشه  شده از همکارات بپرس

6-از روغن های صنعتی کم استفاده کن/از دنبه گوسفندی استفاده کن بازم از همکارات که بچه ی کلاله باشن میتونی کمک بگیری ترکمن ها دنبه رو روغن میگیرن  و با مربا قاطی میکنن و میخورن منم روغن رو سفارش دادم و از یکی از دوستان گرفتم و صبحانه به جای کره صنعتی با مربا میخورم به نظر منم خوشمزه میشه این جوری بدنت گرم میشه

امیدوارم به دردت بخوره