2777
2789
عنوان

وزن جنین و بند ناف

227 بازدید | 27 پست

من 31 هفته و دو روزم بود سونو گفت بچت 1300 هست وزنش و کمه و iugrهست 

رفتم بیمارستان لاله چند ساعت بعدش سونو دادم گفتن نه بچه 1400 هست و وزنش نرماله فقط یه دور بند ناف دور گردنش هست که فعلا فشاری وارد نمیکنه 

خیلی استرس هستم 

شما وزن نینی 31 هفتتون چقدر بوده ؟

من که به تغذیم میرسم فقط حجم کارم که تدریس هست کمی بالاعه الان یک هفته ای میشه کارمو کمتر کردم و مدام در حال خوردن بستنی و تخم مرغ وکباب و آجیلم 

ولی استرس دارم که خدایی نکرده وزن نگیره یا بند نافش ... 

شما همچین تجربه ای داشتید؟

نگران نباش عزیزم . وزن نی نی منم تو ۳۰ هفته ۱۴۰۰ بود . دکتر گفت نرماله 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۳۲  هفته یک وهفتصد 

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

پسر منم بند ناف داشت خودش تا ٣٦هفته چرخيده بود باز شده بود منم چقدر الكي غصه ميخوردم 

نگران نباش

براي وزنش هم دلستر كلاسيك مارك شمس روش نوشته ٢/٥برابر مالت بخور سريع وزن ميگيره

حداقل روزي ٢-٣ليوان بخور 

قند كه نداره 

اما خيلي خوب وزن ميده 

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!