2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
من فکر می کنم قطعا خداوبهتر از ما انسانها به امور آگاه هست و داناتر هست وقتی خداوگفته خانم عزیز ...

من خودم مذهبی هستم و واقعا قبول دارم خدا و اهل بیت هر چی گفتن حقه و ادم باید همیشه سنگین و رنگین بگرده 

ولی داستان از اونجا تغیر میکنه از دین سواستفاده میکنن و همه حفظ دین رو میندازن گردن خانوما ...مثلا یک ملیون  بار میگن حجاب زن ..ولی یه بار هم نمیگن نگاه مرد یا نمیگن هر کی مسعول عمل خودشه 

خوده خدا هم مطمعن باشین  به متجاوز نمیگه اره تو تقصیری نداشتی خانومه جلوت لخت بود ...اتفاقا میگه حتی اگر اسلحه هم رو سرت گرفته بودن که باید تجاوز کنی تو نباید قبول میکردی (فرهنگ شهادت )

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

توروخدا قفلش کن ک این ملاها ریختن ک همه چیزو ب هم ربط بدن...باشه بابا راست میگین کسی ک بی حجابه حقشه ...

عزیزم موضوع  تایپیک ی سرش کاملا جنبه دینی و داره تا چیز دیگه و بحث حجاب ی چیز کاملا اجتماعیه تا دینی ی گل تازمانی زیباس که ب شاخه است وقتی از شاخه جداشه ممکنه خیلی دس به دس بشه  حالا چه حقش باشه چه نه

وقتی کسی حجابش رو رعایت نمیکنه جدای از این که قانون اساسی کشورشو رعایت نکرده به بیماران جنسی هم ناخواسته گرا داده حرف ما همینه  

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم موضوع  تایپیک ی سرش کاملا جنبه دینی و داره تا چیز دیگه و بحث حجاب ی چیز کاملا اجتماعیه تا ...

خوب جای بیمار توی اسایشکاه روانیه نه کل جامعه اگه کل جامعه بیمارن که اسم اون جامعه روهم باید. بذاریم تیمارستان برای یه دیوانه ام چادری یا بیحجاب فرقی نداره کارشو میکنه  

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
بحثو به زبان دونستن و ندوستن من کشوندین،اشکالی نداره،سعی میکنم غلط غلوط حرف برنم که اثبات کنم ف ...

دوست عزيز شما گفتى نميدونم از چندماهگى بهترين كشور بودى ٣٠ سال و منم گفتم بهتون اطلاعاتتون رو ببرين بالا مخصوصا از شرايط ايران ولى خوب ماشالله شما ادبياتتون خوبه براى من مهم نيست كه غلط حرف بزنى يا نزنى چرا انقدر خودتون رو مهم جلوه ميدين من نظرم رو تو تاپيك عنوان كردم شما با نظرم مخالفت كردى و ريپلاى كردى موفق باشى

ضمنا خانوما خودتون زن هستین تو جامعه گشتین 

چند بار  دیدین خانومی پوشش خوب بوده بچه همراهش بوده ولی مرده مزاحمش شده ؟؟؟

همین مزاحمت هم زیر شاخه تجاوزه 

پس چرا سعی دارین هر طور شده  مسعولیت گناه مرد رو بندازین گردن زن ؟

دوست عزيز شما گفتى نميدونم از چندماهگى بهترين كشور بودى ٣٠ سال و منم گفتم بهتون اطلاعاتتون رو ببرين ...

من اگه مهم بودن و نبودن برام اهمیتی داشت الان ایران نبودم،هرچی باشه وطنمه.به هر حال،اختلاف نظر طبیعیه،شب خوش

عزیزم موضوع  تایپیک ی سرش کاملا جنبه دینی و داره تا چیز دیگه و بحث حجاب ی چیز کاملا اجتماعیه تا ...

همه قانونای اساسی لزوما درست نیست 

برای همینه باید چند سال یه بار باز بینی بشن 

حرف شما کاملا اشتباهه و نتیجه تربیت نظام مردسالارنه جامعه ما هست  نتیجه حرف شما فقط مردا رو جر ...

اين نظر شما هست هيچوقت مقصر تو شرايطى كه استارتر بيان كرد يك طرفه نيست

ضمنا خانوما خودتون زن هستین تو جامعه گشتین  چند بار  دیدین خانومی پوشش خوب بوده بچه همراه ...

خیلی از خانومها همینطورن.همیشه زن گناهکاره.چند بار دیدیم وقتی مردی خیانت میکنه،از یقه ی زنی که باهاش خیانت کرده ،میگیرن،و اونو مقصر اصلی میدونن.

اگه همسر من بهم خیانت کنه،از زنه ناراحت نمیشم،چون اون به من هیچ تعهدی نداره و اون قول نداده بهم وفادار باشه،ولی همسرم چی؟؟؟؟؟ تا دلتون بخواد زن پیت فطرت زیاده،مردها باید فبول کنن نسبت به همسرشون تعهد دارن

من اگه مهم بودن و نبودن برام اهمیتی داشت الان ایران نبودم،هرچی باشه وطنمه.به هر حال،اختلاف نظر طبیعی ...

واى شما چقدر وطن وطن ميكنيد بله ايران وطن همه ما هست چرا گير دادين و ول نميكنيد شرايط بهترين كشور رو به قول خودتون ول كردين دارين ايران زندگى ميكنيد ديگه جايى براى بحث وجود نداره 

بیماران جنسی مقصرن، حرف ما هم اینه. اینجا اصلاً حرفی از حجاب نبود. شاید هزاربار اشاره کردم که قربانی تجاوز میتونه زن یا مرد باشه و متجاوز هم میتونه هم مرد و هم زن باشه بنابراین بحث حجاب بیهوده‌س و فقط مثالی بود از دلیل‌های متدوالی که آورده میشه. دارین بحث رو جهت‌دار میکنین و از موضوع اصلی که برای من خیلی مهمه منحرف میشیم. اما با این حال، اگر به تعبیر شما کسی بی‌حجابه و بیمار جنسی به‌ش تجاوز کرده همچنان خودش هیچ تقصیری نداره و تنها مقصر اون متجاوزه و معتقدم تحمیل کردن فشار گناهکاری به یه قربانی دردکشیده حق‌الناس بزرگیه.

واى شما چقدر وطن وطن ميكنيد بله ايران وطن همه ما هست چرا گير دادين و ول نميكنيد شرايط بهترين كشور رو ...

بعله به خاطر کارم‌و حقوق عالی که بهم‌میدن،شاید اگه اینا نبودن منم نبودم! 

من نظرمو مطرح‌کردم چون تجربه ی دوتا فرهنگ متفاوتو‌ دارم،همین.

در اینکه مردها هم باید حفظ چشم کنن و....هیچ شکی نیس هیچ شکی ولی حواسمون باشه که شیطان زن هارو وسیله خیلی از گناهاش میکنه 

حواسمون باشه وقتی با ماهواره و بی بندو باری و بی عفتی و....مریضهای جنسی رو به جنون میرسونیم با ید منتظر سونامی باشیم طرف مریضه کلی فیلم و عکس و پلنگ تو خیابونا میبینه ی جایی صبرش سر میره میپره به یکی دیگه نگاه نمیکنه سانتال مانتال باشه یا چادری خوشگل با شه یا زشت فقط میخواد خودشو تخلیه بکنه سونامی که بیاد همه رو میبلعه همه رو ....نمیگم چون صبرش تموم شده حقش یا مجوز نمیدم نه به هیچ وجه  به هیچ کارش گکاهه اشتباهه  وجه ولی آیا خودمون هم کوتاهی نکردیم تو کبریت و روشن کن بزار پلوپنبه معلومه که آتیش میگره 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "