2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
لطفا خانومهارو به غذا تشبیه نکنیم

لطفا رعایت عفاف عمومی رم با مستی تو ی رتبه قرار ندین وقتی کسی به خودش ازازه میده بدون حجاب ظاهر بشه و یا مست کنه یکی هم بخودش اجازه میده تجاوز کنه گناه هرکدومم از نظر خودشون کوچیکه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
من شما رو قضاوت نكردم شما حرفهاى عجيب ميزنيد كه اصلا با واقعيت همخونى نداره كمى اطلاعاتتون رو از جام ...

من به اینکه ایرانی ام افتخار میکنم،ولی به اینکه تو ایران بزرگ نشدم هم افتخار میکنم چون متاسفم همجنسهای خودم به خودسون این نظراتو دارن.الحق که جهان سومی هستیم.ضمنا اون اطلاعاتی که‌من از جوامع مختلف دارم خییییییلی بیشتر از اطلاعاتی هست که اکثر مردمم دارن،ولی راست میگین،شاید من به اندازه ی کافی اینجا زندگی نکردم‌کخ از جامعه اش مژلع شم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی خوشحالم که تا حالا برای شما پیش نیومده و از ته قلبم امیدوارم که هیچوقت هیچوقت نه برای شما و ...

در اكثر موارد مقصر اينجور فاجعه اى دو طرفه هست هرچقدر هم كه واقعيت تلخ باشه اين موضوع رو نميشه ناديده گرفت

من شما رو قضاوت نكردم شما حرفهاى عجيب ميزنيد كه اصلا با واقعيت همخونى نداره كمى اطلاعاتتون رو از جام ...

درسته که اگه یه آدم لخت توی خیابون باشه امنیت کمی داره، اما امنیت کم‌ش به خاطر اینه که آدمهای دیگه خطاکارن وگرنه همچنان کسی حق تجاوز به‌ش رو نداره. مهم هم نیست که حرف از آمار تجاوز توی ایرانه یا آمریکا یا اروپا. همه‌جای دنیا هست، همه‌جای دنیا افراد بیمار هست، و هرجای دنیا باشه کار وحشتناکیه. روی زمین یا روی ماه، کار وحشتناکیه. و آمار بالا و پایینش هم توی کشورهای مختلف باعث نمیشن کمتر وحشتناک بشه.

لطفا رعایت عفاف عمومی رم با مستی تو ی رتبه قرار ندین وقتی کسی به خودش ازازه میده بدون حجاب ظاهر بشه ...

این نظر شماس و نه من نظر سمارو قبول میکنم،نه شما نظر منو.فقط بدونین که اکثر تجاوزها با میتی و اختی صورت نمیگیره.

لطفا رعایت عفاف عمومی رم با مستی تو ی رتبه قرار ندین وقتی کسی به خودش ازازه میده بدون حجاب ظاهر بشه ...

کسی که به خودش اجازه میده بی حجاب ظاهر بشه به کسی صدمه نزده. چطور عمل اون آدم رو با متجاوز یکی میدونید؟

من گفتم که گناه مستی اون آدم به پای خودش، ولی کسی حق تجاوز به‌ش رو نداره. به نظر شما داره؟ الآن و اینجا بحث تجاوزه، نه بحث گناه مست کردن و باید و نبایدش.

من به اینکه ایرانی ام افتخار میکنم،ولی به اینکه تو ایران بزرگ نشدم هم افتخار میکنم چون متاسفم ه ...

به احتمال زياد به اندازه كافى زندگى كردين كه راحت بتونيد ديالوگ كنيد و از طرز بيان شما نمايانگر همه چيزه🤭

هرکس توانایی تشخیص خوب و بد رو نداره. منم مست نمیکنم و توی این جمع‌ها حاضر نمیشم اما اگه کسی این کار ...

من فکر می کنم قطعا خداوبهتر از ما انسانها به امور آگاه هست و داناتر هست

وقتی خداوگفته خانم عزیز اگه میخای بیماردلان برات ایجاد مزاحمت نکنند فلان مقدار پوشش و فلان طرز صحبت و رفتار رو رعایت کن ...اون وقت اینکه ما بیابیم بگیم ی خانم‌حق داره هرررر جور پوشش و هر جور رفتاری داشته باشه به این‌معنیه که نعوذ بالله خودمون رو از خدا داناتر و فهمیده تر می دونیم

تو رو خدا از این واضح تر؟

خدا گفته خانمها حجاب 

آقایون‌نگاه

تا هر دو هم رعایت نشه مطمئنا جامعه سالم و امن نمی شه...چه واسه خانمها چه واسه آقایون

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
در اكثر موارد مقصر اينجور فاجعه اى دو طرفه هست هرچقدر هم كه واقعيت تلخ باشه اين موضوع رو نميشه ناديد ...

هیچوقت دوطرفه نیست. معنی تجاوز همینه، معنی‌ش اینه که دوطرفه نیست. اگه دوطرفه بود تجاوز نبود، رابطهٔ جنسی بود.

به احتمال زياد به اندازه كافى زندگى كردين كه راحت بتونيد ديالوگ كنيد و از طرز بيان شما نمايانگر همه ...

ببینید خانوم برای من‌مهم‌نیس شما حرف منو باور کنین یا نکنین،نه به من جایزه میدن،نه مدالی.این همه ایرانی که خارج زندگی میکنن و زبان مادریشونو بلد نیستن،حتما براشون مهم نبوده که یاد بگیرن،شاید هم والدینشون به جور دیگه ای تربیتسون کردند.حالا کجاشو دیدین،چنت زبون دیگه هم بلدم☺️