2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
عزيزم مثل اينكه شما اصلا تو اين كره خاكى نيستى منى كه اروپا زندگى ميكنم اگه كسى مست و با شرايط كه شم ...

عزیزم ممکنه رد نشن و نرن  ...ولی حقشو ندارن 

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرکس توانایی تشخیص خوب و بد رو نداره. منم مست نمیکنم و توی این جمع‌ها حاضر نمیشم اما اگه کسی این کار ...

اين نظر شما هست اين مسائل تجاوز باز ميگم (به غير از موارد خاص)بسته به خوده انسان داره اينهمه خانم كه دارن زندگى نرمال خودشون رو انجام ميدن اگر انسان سنگين باشه مشكلى براش پيش نمياد 

من بادحرفهاتون مخالفم.یک زن حتی اگه لخت باشه و مست،کسی حق نداره بهش دست بزنه. حیوانها به  خودشو ...

ی غذای خوشمزره رو هم بزاری بیرون یخچال بمونه خراب میشه چه بخای چه نخوای چه حقش باشه چه نباشه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
عزیزم ممکنه رد نشن و نرن  ...ولی حقشو ندارن

حالا بخوان كارى بكنن كارشون رو ميكنن بله هيچ جاى دنيا كسى حق تجاوز به كسى رو نداره ولى مهم اينه كه يكسرى سو استفاده ميكنن و اين كار رو انجام ميدن و بعدشم مجازات ميشن

عزيزم مثل اينكه شما اصلا تو اين كره خاكى نيستى منى كه اروپا زندگى ميكنم اگه كسى مست و با شرايط كه شم ...

جالبه چون من از ۵ ماهگی تا ۳۰ سالگی تو یکی از بهترین کشورهای دنیا زندگی کردم و بزرگ شده ی اونجام،پس وقتی زندگی منو‌ نمیدونین،قضاوت نکنین

مثل اینکه یه تیکه طلا روی زمین باشه کسانی که برش میدارن مقصرن چون میدونن مال خودشون نیست و مال کس دیگه ای هست 

حالا صاحبش چرا طلاشو زمین انداخته عمدی بوده غیر عمدی بوده اون یه موضوع دیگس

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

اين نظر شما هست اين مسائل تجاوز باز ميگم (به غير از موارد خاص)بسته به خوده انسان داره اينهمه خانم كه ...

من خیلی خوشحالم که تا حالا برای شما پیش نیومده و از ته قلبم امیدوارم که هیچوقت هیچوقت نه برای شما و نه برای نزدیکانتون پیش نیاد اما آمار تجاوز خیلی بالاتر از چیزیه که فکر میکنین. متوجه‌م که چون (شکر خدا) هیچوقت توی شرایطش نبوده‌این تصوری ندارین که چطوریه و چه اتفاقی میافته اما اصلاً اینجوری که فکر میکنین نیست، هیچ بستگی‌ای به قربانی نداره و برای همین اسمش تجاوزه. کسی که رابطهٔ جنسی رو نمیخواد، نمیخواد. لباسش و ظاهرش و هیچ چیز دیگه هم نمیتونن به جای زبونش باشن و بگن که میخواد. لذتی نمیبره از اون اتفاق، فقط درد میکشه، دردش وحشتناکه، مدت زیادی با یه ترس غیرقابل تصور زندگی میکنه و زندگی‌ش جهنم میشه. اگه میخواست هیچکدوم ازین اتفاقات واسش و روانش نمیافتاد. فکر میکنم تصور شما کسیه که یه ته‌میلی داره، اما حرف من اینه که اون آدم هیچ میلی نداره و برای همین تجاوز وحشتناکه. حتی اگه بازترین لباس تنش باشه و آرایشش خیلی زیبا باشه.

جالبه چون من از ۵ ماهگی تا ۳۰ سالگی تو یکی از بهترین کشورهای دنیا زندگی کردم و بزرگ شده ی اونجام،پس ...

من شما رو قضاوت نكردم شما حرفهاى عجيب ميزنيد كه اصلا با واقعيت همخونى نداره كمى اطلاعاتتون رو از جامعه بالا ببرين مخصوصا از جامعه ايران بعد متوجه ميشين كه چرا زنان بايد در هر كجا مواظب خودشون باشن😑

ی غذای خوشمزره رو هم بزاری بیرون یخچال بمونه خراب میشه چه بخای چه نخوای چه حقش باشه چه نباشه 

یه خانوم یه انسانه و نه غذا. و جالب اینجاست که توی تاپیک اصلی هم اشاره کردم که قربانی تجاوز لزوماً زن نیست، خیلی وقتها قربانی تجاوز یه مرده. اون مرد هم که یه زن یا مرد دیگه به‌ش تجاوز کرده غذای خوشمزه‌ای بوده؟