2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
عزیزم متاسفانه اینجا قبول نمیکن این حرفها و اکثر مواقع میگن مشکل از دختر یا خانومس. تازه تو دینمونم ...

بله متأسفانه. الآن یه تاپیک دیگه در مورد تجاوزی که به یه خانم شده‌بود و خیلی‌ها مقصر میدونستن خانمه رو. فکر کردم اگه توی یه تاپیک مجزا بنویسمش و یه نفر هم بخونه بهتر از ننوشتنشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه، درسته که احتیاط شرط و عقله و همه باید احتیاط کنند اما اگه مست کردن و مهمونی و اینطور چیزا (که ای ...

عزيزه دلم خدا به ادم عقل داده و انسان ميتونه تشخيص بده كه چى خوبه چى بده و ميتونه احساس خطر بكنه بيشتر كسانى كه بهشون تجاوز شده (به غير از يه عده خاص)يا از سر خامى خودشون بوده كه متوجه نشدن كه طرف داره سواستفاده ميكنه ازش يا اينكه تو حالت نرمال نبودن اتفاقا به نظر من انسان هميشه بايد پى مقصر اصلى باشه مثال به يك طفلى كه يه اشغالى دست درازى ميكنه مقصر طفل نيست بلكه مقصر اون از خدا بيخبر و مادر و پدر بچه هستن هر كسى توانايى و درك داره كه خوب رو از بد تشخيص بده!

ولمون کن بابا.همه ی دردامون تموم شده بود فقط مونده بود این یکی.اونقدر فکر داریم که حالا بشینیم وسط رابطه باشوهر بگیم نه اون کارشو ادامه بده میشه تجاوز.بذار زندگیمونو بکنیم باااا

عزيزه دلم خدا به ادم عقل داده و انسان ميتونه تشخيص بده كه چى خوبه چى بده و ميتونه احساس خطر بكنه بيش ...

من بادحرفهاتون مخالفم.یک زن حتی اگه لخت باشه و مست،کسی حق نداره بهش دست بزنه. حیوانها به  خودشون رحم‌میکنن ولی انسانها نمیکنن

نه، درسته که احتیاط شرط و عقله و همه باید احتیاط کنند اما اگه مست کردن و مهمونی و اینطور چیزا (که ای ...

من قبول ندارم..آدم وقتی خودش شرایط رو فراهم کنه وقتی بهش تجاوز شد خودش هم مقصره..هر دو مقصرن

من بادحرفهاتون مخالفم.یک زن حتی اگه لخت باشه و مست،کسی حق نداره بهش دست بزنه. حیوانها به  خودشو ...

عزيزم مثل اينكه شما اصلا تو اين كره خاكى نيستى منى كه اروپا زندگى ميكنم اگه كسى مست و با شرايط كه شما گفتين ظاهر بشه فكر ميكنى مردم رد ميشن ميرن از كنارش اخه حرفهايى ميزنين ها 😑

عزيزه دلم خدا به ادم عقل داده و انسان ميتونه تشخيص بده كه چى خوبه چى بده و ميتونه احساس خطر بكنه بيش ...

هرکس توانایی تشخیص خوب و بد رو نداره. منم مست نمیکنم و توی این جمع‌ها حاضر نمیشم اما اگه کسی این کار رو کرد هرچقدر هم که کارش بی‌احتیاطی باشه به هیچکس مجوز دست‌درازی به‌ش رو نمیده. میل جنسی چیز غیرقابل کنترلی نیست و اگه فکر کنیم که مردها نمیتونن کنترلش کنن و دست خودشون نیست به نظرم به شعورشون توهین کرده‌ایم. من با شما موافقم که آدم تا جایی که ممکنه باید احتیاط کنه، اما باید اینقدر نگرشمون رو تغییر بدیم و گسترشش بدیم که اگه هم کسی بی‌احتیاطی کرد امنیتش که حق طبیعی‌شه ازش گرفته نشه و دیگه این دید وجود نداشته‌باشه که اگه دختری فلان جور لباس پوشید و فلان جا بود پس تن خودش میخاره. هرکس حق امنیت جنسی رو داره. و همچنین دیدمون رو گسترش بدیم که اگه خدای نکرده کسی قربانی تجاوز بود تنها دردی که تحمل میکنه درد تجاوز باشه، نه درد قضاوت بقیه و احساس گناهی که نکرده.

خدا نگه‌شون داره که انقدر بادرکن و امیدوارم خوشبخت بشین.

بادرکن چیه عزیزم؟

ممنون .و ممنون بابت این تایپک مفید و زیباتون

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
من قبول ندارم..آدم وقتی خودش شرایط رو فراهم کنه وقتی بهش تجاوز شد خودش هم مقصره..هر دو مقصرن

من یکی از دوستهام بهش دسته جمعی تجاوز کردند...تو راه دانشگاه در یه شهرستانی.شکایت کردند و خیلی هم پشتشون محکم بود ولی کار خاصی نکردند.وقتی اتفاق افتاد ۲۹ سالش بود و داشت میرفت دانشگاه.دردیدنش و گذاشتنش تو ماشین  و.... 

اکثر تجاوزها تو‌پارتی اینا نمیشه.تو شرایط عادی میشه و خیلی غیر انسانیه که بگیم دختره مقصر بود

ولمون کن بابا.همه ی دردامون تموم شده بود فقط مونده بود این یکی.اونقدر فکر داریم که حالا بشینیم وسط ر ...

امیدوارم مشکلاتتون زودتر حل بشه که دیگه باعث نشن همینجوری وقتی رد میشین با یه کسی که داره سعی میکنه کمک کنه دعوا کنین. ❤️

اینطور نیست. هیچ شرایطی گویای رضایت نیستن. اگه کسی گفت نه یعنی نباید ادامه داد وگرنه تنها مقصر شعور و انسانیت کم متجاوزه.