2789
عنوان

تجاوز

4251 بازدید | 219 پست

بین این آدمایی که من میبینم که نه البته و خیلی مونده ولی اصولش اینه که حتی اگه به همسرت وسط رابطه بگی نه و اون ادامه بده بهت تجاوز کرده. مرد و زن هم نداره، رابطهٔ جنسی از طرف هرشخص با هرنسبتی و هرجنسیتی اگه به طرف مقابل تحمیل بشه اسمش تجاوزه. اهمیتی هم نداره که لباس یا آرایشت چطور بوده و کجا باهاش رفتی یا مست بودی یا نبودی و یا شوهرته یا نیست. البته درسته که لازمه آدم احتیاط کنه و هرجایی نره و هرچیزی نخوره اما اگه بی‌احتیاطی کرد باعث نمیشه مقصر باشه. مقصر تجاوز همیشه و همیشه فقط و فقط متجاوزه.

دونستن این حقوق طبیعی برای هرکسی مهمه چون متأسفانه تجاوز بلای فراگیریه و آگاهی نسبت به‌ش جز اینکه احتمالش رو کاهش میده، فشار روانی مضاعف و بیجا رو از روی قربانی‌ای که با تجاوز روحش له شده برمیداره و زندگی رو کمی براش راحت‌تر میکنه. اگر کسی قربانی این بلا بود باید بدونه که خیلی ارزشمنده، به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی گناه‌کار نیست، پاک و زیباست و باید به خودش افتخار کنه که قوی مونده.

کسی که مست میکنه  و تو همچین محفلی  حاضر میشه  باید حواسش ب عواقب کارشم باشه !!!!!!!  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کسی که مست میکنه  و تو همچین محفلی  حاضر میشه  باید حواسش ب عواقب کارشم باشه !!!!!!! ...

نه، درسته که احتیاط شرط و عقله و همه باید احتیاط کنند اما اگه مست کردن و مهمونی و اینطور چیزا (که اینجا و برای من فقط مثال بود) گناه هم باشه گناه‌ش جدا و متفاوته و هیچی باعث نمیشه که قربانی تجاوز مقصر باشه. اینجوری فکر کردن به این مسئله باعث میشه اون آدمها خیلی بیشتر اذیت بشن و قضیه خیلی وحشتناک‌تر بشه. تجاوز وحشتناکه، اینطوری دوبرابر وحشتناک‌تر.

صد در صد ادمى كه تجاوز ميكنه مقصره ولى اون كسى كه تو شرايط عادى نيست و تو پارتى و غيره ميره ور دل مر ...

نه، درسته که احتیاط شرط و عقله و همه باید احتیاط کنند اما اگه مست کردن و مهمونی و اینطور چیزا (که اینجا و برای من فقط مثال بود) گناه هم باشه گناه‌ش جدا و متفاوته و هیچی هیچی هیچی باعث نمیشه که قربانی تجاوز مقصر باشه. اینجوری فکر کردن به این مسئله باعث میشه اون آدمها خیلی بیشتر اذیت بشن و قضیه خیلی وحشتناک‌تر بشه. تجاوز وحشتناکه، اینطوری دوبرابر وحشتناک‌تر.

من بارها شده جوصله نداشتم و همسرم در حال معاشقه بوده گفتم حوصله ندارم اون قبول میکرد و میکشید کنار. الهی قربونش بشم واقعا درکم میکنه همیشه 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)