نیلوفر۶۸_۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 519 عنوان عکس رنگی رحم و تاثیرش دربارداری 201 بازدید | 24 پست سلام من این ماه عکس رنگی گرفتم میخواستم بدونم تاثیر مثبت داره در بارداری؟خداروشکر مشکی هم نداشتم . کسی بوده بعد از عکس باردار شده باشه؟ هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤ 1397/12/09 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفر۶۸_۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 519 یک سال اقدام کردم باردارنشدم آزمایش برای همسرم نوشت و عکس رنگی برای خودم که ببینه لوله هام بسته نباشه هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
رویایی_۷۷۶۲ عضویت: 1397/07/15 تعداد پست: 1608 اره عزیزم تاثیر داره اگه هم مشکلی لوله هات نداشته باشه مطمئن میشی که سالمی
نیلوفر۶۸_۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 519 نمیدونم واقعا برای چی باردار نمیشم ...انتظار خیلی سخته هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
نیلوفر۶۸_۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 519 بعضیا بعد از عکس رنگی حامله میشن انشالله شما جزو اون دسته ای ممنون انشالله هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
نیلوفر۶۸_۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 519 من ۶ ماه انداختم باردارنشدم شما مشکلی نداشتی و باردار نشدی؟ هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
۱۲۵۹ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 4145 من ده ماه پیش انداختم هنوزم باردار نیستم. البته شوهرم تازگیا عمل کرده دوماه دیگه معلوم میشه نتیجه ش چی بوده دعا کنین تا اون موقع حامله شم
نیلوفر۶۸_۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 519 من ده ماه پیش انداختم هنوزم باردار نیستم. البته شوهرم تازگیا عمل کرده دوماه دیگه معلوم میشه نت ... انشالله که بزودی باردار بشی واقعا عذاب اوره انتظار منکه روحیه امو از دست دادم هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
نیلوفر۶۸_۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 519 ببخشیدعکس رنگی همون عکس سه بعدیه نه فرق داره عکسیه که از داخل رحم میگیرن تا ببین مشکلی نباشه هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
مادرمحمدرضا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 5000 شما مشکلی نداشتی و باردار نشدی؟ ۳ ماه بعدسقطم اقدام کردم نشد دکترگفت بروببین چیزی نیس.رفتم سالم بود.الانم باردارنشدم فعلا خدایا شکرت 😍😍😘😘
اولدوزاولدوز عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 8688 نه فرق داره عکسیه که از داخل رحم میگیرن تا ببین مشکلی نباشه ممنون