2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

916 بازدید | 15 پست

امروز صبح واکسن ۱۸ ماهگی پسرمو زدم تا حالا یک ریز بی قراری میکرد تا حالا که خوابیده همراه تب شدید تبش بین ۳۷،۹ و ۳۸،۶ نوسان داشت شیاف گزاشتم فایده نداشت الان شربت بروفن دادم تو خواب تب سنج گزاشتم ۳۷،۵بود الان نگرانم بیدار شد دوباره بالا بره  اگه تبش بالا بود دوباره باید شیاف و شربتو تکرارش کنم ؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
تخم مرغ بزن کف پاش تب رو پایین میاره

جوراب و با عرق شاهطره خیس کردم پوشوندم ولی بیدار شد اینکارو هم میکنم مرسی

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنم شیاف که هر ۱۲ ساعته  شربت هر۷ ساعت اب و نمک پاشویش کن   شربت گلاب بعد از پ ...

اگه تو ۱۲ ساعت تبش بالا رفت باید چیکار کرد

اگه تو ۱۲ ساعت تبش بالا رفت باید چیکار کرد

نه بابا شیاف مثل قطره استامینوفن هر شش ساعته اگه تب قطع نشه چهار ساعتم میشه داد

پروفن نده سعی کن با استا و بدن شویه تبشو بیاری پایین اگه بالای ۳۹ رفت پروفن بده

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
باید با روشهای دیگه مثل همان پاشویه یا پارچه رو سر و سینه گذاشتن یا پروفن پایین بیاری  شربت گلا ...

اصلا نمیزاره دستمال رو سرش بزاریم موقع پاشویه به حدی گریه میکنه که کبود میشه عصر از شدت گریه برگردوند نفسش بالا نمیومد بی قراریش خودش یه مشکل بزرگتر شده تا به حال این جور ندیده بودمش

نه بابا شیاف مثل قطره استامینوفن هر شش ساعته اگه تب قطع نشه چهار ساعتم میشه داد پروفن نده سعی کن با ...

عوارضش چیه؟فکر کنم باباش یه مقدار بیشتر  داده بهش

واکسن ۱۸ ماهگی واقعا بده  اگه تبش زیاد شد ببر دکتر سرم بزن

شنیده بودم خیلی بده ولی نه تا این حد اوج تبش معمولا تا کی طول میکشه ؟پسرم برا واکسنا قبلیش از حدود ۱۳ ۱۴ ساعت بعد از واکسن دیگه تبش خفیف میشد با یه قطره میشد کنترلش کرد ولی از این خیلی میترسم

شنیده بودم خیلی بده ولی نه تا این حد اوج تبش معمولا تا کی طول میکشه ؟پسرم برا واکسنا قبلیش از حدود ۱ ...

معلوم نمیکنه بستگی به مقاومت بدن بچه ات داره  بچه هام اصلا تب نمیکردن ولی تو این واکسن تب داشتن  من فقط تا میتونستم بهش شیر و اب و شربت گلاب میدادم

معلوم نمیکنه بستگی به مقاومت بدن بچه ات داره  بچه هام اصلا تب نمیکردن ولی تو این واکسن تب داشتن ...

گلاب ندارم فقط کلی عرق شاهطره گرفتم آب هم زیاد میخوره فکر کنم تشنه میشه الانم بیدار شده آب میخوره 

برا واکسنهای قبلی هم تب کرد؟ یکسالگی . اخه این واکسن قبلا زده شده تو همین یکسال ونیم. Mmr رو یکسا ...

واکسن ۱۸ ماهگی تکرار واکسنا قبلی نمیدونم چرا انقدر واکسن بدیه البته برا پسر من توی یه پاش فلج اطفال زد پای دیگه سه گانه توی دستش mmr برا همین به هرجا دست میزنم دردش میگیره واکسنا قبلیش هم بد بود به جر شش ماهگی یک سالگی که دیگه افتضاح بود