2777
2789

انقد داغ بود سوختم😐

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه فروشنده بود میگفت چیزایی که چند کاره هستن نگیرین قدرتشون کمتره  دیگه نمیدونم

منظورم همون غذاسازه خوردکن همزنو آبمیوه گیر اسیاب

هنر زندگی کردن سخت نیست انجامش بده فقط رها شو
عکسشو میذاری

باردارم‌نمیتونم برم بالای چهارپایه از نزدیک بگیرم ولی از دور میفرستم😁

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

بقیه متعلقاتش بالای کابینته دید نداره ازپایین

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
مارکش چی هست تیغه هاش خوب کار میکنه چندتا وسیله دیگه داره ممنون 

نمیدونم چیه😐ولی خیلی راضیم خدایی دوساله عروسی کردم همه کارباهاش کردم غذاساز داره اسیاب خورد کن ابمیوه گیری انقد باهاش اب کرفس گرفتم و طالبی و شیرموز و....

نمیدونم چیه😐ولی خیلی راضیم خدایی دوساله عروسی کردم همه کارباهاش کردم غذاساز داره اسیاب خورد کن ابمی ...

مارکش مهمه کاش میتونسنی بگی 

هنر زندگی کردن سخت نیست انجامش بده فقط رها شو