2821
2789
عنوان

خیلی میترسم

122 بازدید | 9 پست

دوستان ،مامانم اینا کرمانشاه زندگی میکنن دختر همسایه شون دو روزه غیب شده خونه نیومده صبح به خواهرش زنگ زده از پیش شماره ای که برای شیراز هست گفته با خواستگارش رفتن شیراز یعنی در واقع فرارکردن حالا بابا و دوتا برادراش و کل ایل و طایفه ش دنبالشن عکشو به همه جا دادن پیداش کنن ،چاقو براش تیز کردن پیداش کنن سرشو ببرن به خدا از وقتی مامانم این حرفو بهم گفت از ترس دل پیچه گرفتم مطمئنم میکشنش  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسايع ماهم همينجوري شد دختر بيچاره  😭😭 الان ي بچه داره😂 دومي تو راه همه شهر فهميدن هيج اتفاقي نيفتاد فقط دل مادرش شب فرار خون شده بود من ك حال مادرش ديدم ارزو كردم مردشو بيارن😒  باباش هم ماست بود فقط اونا ك اينجوري بودن از اول مي دادن

اگه پیدا شه میکشنش    اکه پیدا نشه دل مادرش چی میشه ؟ 

چه دردناک 😔

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز