2777
2789
عنوان

دخترم نمیاد دکتر

713 بازدید | 5 پست

شدید سرما خورده و آلرژی چشماش چرک کرده پای چشما کبود نمیاد بریم دکتر از ترس آمپول هر چی بهش قول دادم آمپول نمیده نمیاد چکارش کنم دارویی میدونید برای چشماش

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بگو دکتر بهت جایزه میده، خودت یه جایزه بخر ببر بده دکتر بهش بده تا حاطره خوب از دکتر واسش بمونه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
بگو دکتر بهت جایزه میده، خودت یه جایزه بخر ببر بده دکتر بهش بده تا حاطره خوب از دکتر واسش بمونه

یبار رفته آمپول داده براش میترسه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یبار رفته آمپول داده براش میترسه

اون دکتر نبرش اگه میتونی، بگو یه دکتری میبرمت آمپول نده

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

ترفند مامان منو به کار بگیر.دختره گنده بودم تازه 18 سالم شده بود.دندون درد داشتم میترسیدم برم دندون پزشکی.مامانم گفت من دندونم درد میکنه بیا بریم دندون پزشکی.

پا شدیم رفتیم بعد من نشسته بودم مامانمو صداش کردن رفت داخل با دکتره صحبت کرد بعد  منو صدام کرد گفت بدو بیا بدوووو منم فکر کردم کارم داره .بعد رفتم تو اتاق مامانم یهو رفت بیرون درم بست😐 من مونده بودم اون وسط که چیشد الان؟😐

بعد دکتره یه لبخند ژکوند زد گفت خب عزیزم بیا بخواب اینجا بگو آآآآآآآآآآ😐😐😐منم موندم تو رو درواسی خوابیدم رو صندلیه.اینجوری شد که دندونمو عصب کشی کرد و منم پدرم درومد 😂😂😂😁😁😁

تو هم همین کارو کن.الکی بگو من خودم مریضم خودتو بزن به مریضی بگو بیا بریم دکتر بعد اونجا پیش دکتره بذارش تو عمل انجام شده😁😁😁

دلم میگه پاشو بریم بیرون قدم بزنیم.باسَنَم زمینو چنگ میزنه میگه نه تروخدااا نریم 😑
ترفند مامان منو به کار بگیر.دختره گنده بودم تازه 18 سالم شده بود.دندون درد داشتم میترسیدم برم دندون ...

خخخخ دختر من هفت سالشه ولی مثل زن هفتاد سالس بهش گفتم بیا بریم دور دور گفت من نمیام شما برید