2777
2789
عنوان

ارتودنسی

83 بازدید | 15 پست

خانومایی ک ارتودنسی انجام دادین چند ماه طول میکشه دندان‌ها مرتب بشن؟ درمان کامل منظورم نیستا مرتب شدن دندونها منظورمه 

باران کہ مےبارد تمام شهر پر از صداے من است ..من تنها نیستم تنها "منتظرم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منظورم درمان کامل نیست ک کلا براکت هارو بردارن منظورم اینکه بعد چند ماه بهم ریختگی دندونها درست میشه؟ 

نه منظورم درمان کامل نیست ک کلا براکت هارو بردارن منظورم اینکه بعد چند ماه بهم ریختگی دندونها درست م ...

عزیزم اخه تو‌ خلال درمان خیلی دندونا جابجا میشه حتی برا من یه تایمی از اولشم بهم ریخته تر شد خودمم الان دقیق یادم نیس ولی فک کنم حدود یک سال بود که دندونام دیگه یه نظم خاصی پیدا کرد کلشم یک سال و نیم طول کشید 

عزیزم اخه تو‌ خلال درمان خیلی دندونا جابجا میشه حتی برا من یه تایمی از اولشم بهم ریخته تر شد خودمم ا ...

دندونای من خیلی روی هم هست دلم میخواد زودتر مرتب بشه تازه یک هفتس شروع کردم 😁

دندونای من خیلی روی هم هست دلم میخواد زودتر مرتب بشه تازه یک هفتس شروع کردم 😁

به سلامتی عزیزم سختیم داره ولی به مرور که تغییراتشو میبینی انقد خودت کیف میکنی ذوق زده میشی من که خودم خیلی راضیم دندونامو دوست دارم و خب خیلیام بهم میگن حالا اونایی ک از قبل میشناختن که هیچ ولی خیلیاییم که تازه باهام اشنا شدن و نمیدونن ارتودنسی کردم میگن خوشبحالت چه دندونای صافی داری ادم حسه خوبی بهش دست میده 

به سلامتی عزیزم سختیم داره ولی به مرور که تغییراتشو میبینی انقد خودت کیف میکنی ذوق زده میشی من که خو ...

خیلی خوبه من آرزوی ی لبخند از ته دل دارم کاش منم اون روز و ببینم 😍😍

انشاالله عزیزم یکم دیگه شکل فعلی دندونات و تحمل کنی بعد دیگه حسابی خندت زیبا میشه 😍😍😍

ممنون