2777
2789
عنوان

قیمه ی خوشمزه😃😃😃😃

488 بازدید | 32 پست

بچه ها من امشب قراره نامزدم بیادخونمون (بهم میگه آشپزی بلدنیستی😒😒😒منم گفتم بلدم😠😠😠)قیمه خیلی دوس داره میخوام درست کنم لطفا طرزتهیه یه قیمه ی خوشمزه روبهم بگین بافوت کوزه گری😀😀😀😀😀😀

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز داغ فراوووون

گوشت رو تفت بدید 

ادویه  کاری و  زردچوبه  اضافه کنید

لپه رو اضافه کنید

رب رو با کره تفت بدید 

یه ذره آب لیمو ترش تازه اضافه کنید.. چند قطره

گلاب و زعفران رو بذارید دم بکشه و اضافه کنید

نیم ساعت مونده ب سرو  خورشت؛  پیاز سرخ شده  یه کم اضافه کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
الالحساب بده مامانت درست کنه بگو کار خودمه😆

مامانم خونه تکونی میکنه😔😔😔😓😓😓

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من یه پیازو رنده میکنم پیاز رنده بهتر لعاب میده بعد که یکم تفت داوم گوشتم باهاش تفت میدم لپه رو که سه ساعتی خیس خورده هم باهاش تفت میدم یه قاشق پر رب میزنم ادویمم فلفل سیا اضافه میکنم و یه چوب دارچینم میندازم و آب میریزم دوتا کاسه بعد سه چارساعت پخت یه لیمو رو که هسته هاشو دراوردم میندازم با خیلی کم پودر هل و کمیییی گلاب و زعفرون یه بیست دقیقه بعد خاموشش میکنم قیمه هستی پز امادس 😁😁😁

پیاز و یکم تفت بده بعد گوشت رو اضافه کن و تفت بده و ادویه بزن اگه پودر گوجه یا گوجه خشک داری بریز.الو دوست داشتی بریز..آب جوش بریز بزار بپزه .نیم پز که شد رب تفت بده اضافه کن.البته رب همون اول هم میشه ژدیک ساعت آخر لپه از قبل پخته شده بریز.من زرشک هم میریزم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

گوشت وبا پیاز و زرد چوبه تفت بده لپه اضافه کن بزار تو زود پز

45 دقیقه دوتا صاشق رب رو تو روغن زیاد تفت بده تا رنگش تغییر کنه بعد بریز تو خورشتت

چندتا بادمجونم سرخ کن خورشتت رو نصف کن نصفی با بادمجون بزار جا بیوفته 

نصفی هم سیب زمینی سرخ کرده و الو بخارا بزن

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
يكم دارچين اگه آخراش تو قيمه بريزي بوش مثل قيمه هاي نذري ميشه در ضمن به نامزدتم بگو هروقت رفتيم ...

باشه😀😀ممنون

پیاز راخردکرده سرخ میکنیم گوشت رااضاف میکنیم تفت میدهیم،لپه پاک وشسته وبه مواداضافه شود،نمک،زیره،زردچوبه ورب گوجه اضافه میکنیم تفت داد واب اضافه میکنیم،بعدازدو الی سه ساعت لیمو را که قبلاسوراخ ودرآب خیساندیم به خورش اضافه میکنیم،کمی دارچین وپودر هل برای عطرخورش عالیست

پیاز داغ فراوووون گوشت رو تفت بدید  ادویه  کاری و  زردچوبه  اضافه کنید لپه رو ...

وای ممنون 😄