2821
2789

اعلام نداره هر جور دوست داری زندگی کن

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه باید اعلام کرد

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
اخه همه خریدن فقط من نمیخام بخرم بااین حساب فک نکنم کسی ام بیاد خونمون😂

میان خونتون،،،ولی اگه رفتی خونشون جلوت آجیل نمیذارن😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اخه همه خریدن فقط من نمیخام بخرم بااین حساب فک نکنم کسی ام بیاد خونمون😂

عزیزم ما هم هنوز نخریدیم

بهتر نیان😂😂

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اجیلم هرچی ارزون باشه میخریم هرچی گرونه نمیخریم تا ارزونش کنن چ خبره پسته انقدر گرونه.

منم گفتم برا خودمون ارزونشو بخریم پسته کیلویی ۳۰۰تومن ...اتفاقا منم خودم شیرینی میپزم

خدایا نگهدار زندگیم باش ❤جز تو پناهی ندارم  
قیمتت دستم نیست ولی اگر زیاد باشه نمیخرم. به جاش آلبالو خشکه و قیصی و آلو تبریزی و اینجورچیزا میخرم ...

اتفاقا منم نظرم رو همین بود ک قیصی و اینجور چیزا بگیرم ولی هنوز دو ب شکم 

خدایا نگهدار زندگیم باش ❤جز تو پناهی ندارم  

ماها هماهنگ نیستیم یکی نمیخره یکی ده برابر میخره

فامیلمون از آلمان اومده گفت یه چیزی (یادم نیست چی بود)  گرون شده اومدم بخرم همسایه در گوشم گفته نخر! 

فردا ارزون میشه !!

گفت واقعا فرداش دیدیم از بس نلت نخریده بودن ارزون شد