میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
اخه همه خریدن فقط من نمیخام بخرم بااین حساب فک نکنم کسی ام بیاد خونمون😂
میان خونتون،،،ولی اگه رفتی خونشون جلوت آجیل نمیذارن😂
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اخه همه خریدن فقط من نمیخام بخرم بااین حساب فک نکنم کسی ام بیاد خونمون😂
عزیزم ما هم هنوز نخریدیم
بهتر نیان😂😂
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
فامیلمون از آلمان اومده گفت یه چیزی (یادم نیست چی بود) گرون شده اومدم بخرم همسایه در گوشم گفته نخر!
فردا ارزون میشه !!
گفت واقعا فرداش دیدیم از بس نلت نخریده بودن ارزون شد