من تازه دیروز تست بی بی چکم مثبت شده ...قرار بود این ماه برم IUI کنم که خدا خودش لطف کرد .... فقط من و همسرم و خواهرم میدونیم مثبت شده ... هیچ کس رو ندارم که راهنماییم کنه (خواهرم هم بچه نداره از من کوچکتره) من نمیدونم کی تغییرات شروع میشه ... چی کار باید بکنم .... کلی هم درس دارم ... دوتا مقاله هم باید بنویسم ....امیدوارم ویار مال ماه دوم اینا باشه لااقل من یکم کارام جلو بیافته .... هرکس هرتجربه ای داره ممنون میشم بنویسه
مبارکه.استراحت نسبی.خودتو خسته نکن ویار معمولا از ماه دوم شروع میشه.مواظب خودت باش.خونه تکونی نکن.زعفرون و کنجد و چیزای گیاهی نخور.دکتر برو تشکیل پرونده بده.باید یه سری از بدی و دو سه هفته دیگه سونو بری
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
کاری نمی خواد بکنی. فقط کارهای ممنوعه رو نکن مثل خوردن گرمیجات، تماس با مواد شوینده قوی ، استفاده از مواد آرایشی که جذب بدن میشه و احتمالا رابطه جنسی، و ...
ویار هر کس به خودش بستگی داره حالا که شروع نشده کار خودت رو بکن تا شروع نشده.
من بارداریم خیلی بد بود دیگه دوسه ماهه بودم که اثلا نمیتونستم لبنیات بخورم تا میخوردم بالا میاوردم کلا هر چی میخوردم همینجوری بودم پیش خودم میگفتم کم کم خوب میشه ولی تا لحظه زایمانم همش بالا میاوردم ولی نسبت به اولا کم تر شده بود شبا تو خواب رگ های پام قفل میکرد البته تو ماهای آخر اینجوری میشدم دیگه پا به ماه بودن ولی هر کی میدیدم فک میکرد ۶ ماهمه