2777
2789
عنوان

مامانا کمک ....

99 بازدید | 15 پست

من تازه دیروز تست بی بی چکم مثبت شده ...قرار بود این ماه برم IUI کنم  که خدا خودش لطف کرد .... فقط من و همسرم و خواهرم میدونیم مثبت شده ... هیچ کس رو ندارم که راهنماییم کنه (خواهرم هم بچه نداره از من کوچکتره) من نمیدونم کی تغییرات شروع میشه ... چی کار باید بکنم .... کلی هم درس دارم ... دوتا مقاله هم باید بنویسم ....امیدوارم ویار مال ماه دوم اینا باشه لااقل من یکم کارام جلو بیافته .... هرکس هرتجربه ای داره ممنون میشم بنویسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه.استراحت نسبی.خودتو خسته نکن ویار معمولا از ماه دوم شروع میشه.مواظب خودت باش.خونه تکونی نکن.زعفرون و کنجد و چیزای گیاهی نخور.دکتر برو تشکیل پرونده بده.باید یه سری از بدی و دو سه هفته دیگه سونو بری

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

مال من از هفته ششم شروع شد

شما احتمالا اوایل هفته ۵ هستی

شاید اصلا ویار نداشته باشی شاید هم زود شروع بشه و زیاد باشه

تقریبا شانسیه و اصلا قابل پیش بینی نیست

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

مبارک باشه به سلامتی ان شاءالله

ویار واسه همه نیست خیلیا اصلا ویار ندارن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نمیاد ولی اگه بخواد باشه معمولا از هفته ششم شروع میشه

پیش متخصص هم برو که مراقبت های لازم رو انجام بده

خدایا حافظ عزیزانم باش😚😚😍

مبارکه عزیزم. 

کاری نمی خواد بکنی. فقط کارهای ممنوعه رو نکن مثل خوردن گرمیجات، تماس با مواد شوینده قوی ، استفاده از مواد آرایشی که جذب بدن میشه و احتمالا رابطه جنسی، و ...

ویار هر کس به خودش بستگی داره حالا که شروع نشده کار خودت رو بکن تا شروع نشده. 

منم مثل خودت قرار بود آی یو آی کنم که باردار شدم

فردا ۳ماهم میشه تا حالا نه تهوع داشتم نه ویار

هیچکس قابل پیش بینی نیست

هفته هفتم باید بری سونو قلب

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

من بارداریم خیلی بد بود دیگه دوسه ماهه بودم که اثلا نمیتونستم لبنیات بخورم تا میخوردم بالا میاوردم کلا هر چی میخوردم همینجوری بودم پیش خودم میگفتم کم کم خوب میشه ولی تا لحظه زایمانم همش بالا میاوردم ولی نسبت به اولا کم تر شده بود شبا تو خواب رگ های پام قفل میکرد البته تو ماهای آخر اینجوری میشدم دیگه پا به ماه بودن ولی هر کی میدیدم فک میکرد ۶ ماهمه

من بارداریم خیلی بد بود دیگه دوسه ماهه بودم که اثلا نمیتونستم لبنیات بخورم تا میخوردم بالا میاوردم ک ...

ممنونم ... امیدوارم کنار نی نی قشنگت خوشبخت باشی 

منم مثل خودت قرار بود آی یو آی کنم که باردار شدم فردا ۳ماهم میشه تا حالا نه تهوع داشتم نه ویار هیچ ...

چقدر خوشحالم .. چه خوبه که شما هم طبیعی باردار شدین آدم حس بهتری داره ... گرچه لطف خدا به هرشکل که باشه عالیه 

مبارکه عزیزم.  کاری نمی خواد بکنی. فقط کارهای ممنوعه رو نکن مثل خوردن گرمیجات، تماس با مواد شو ...

ممنونم از راهنماییتون یعنی کلا روابط جنسی باید تعطیل بشه ؟