2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته چقدمن سیاه بختم:)

409 بازدید | 6 پست

هرکی دوس داشت برام از ته دل دعا کنه تا آروم بشم  و مشکلاتم حل بشن خیلی  احساس بیچارگی میکنم،ب من نیومده خوشحالو خوشبخت باشم، خیلی خستم،هیچی حالمو خوب نمیکنه،

مثل آدمی شده ام ک آتش گرفته!اگربایستد میسوزد،اگربدود بیشترمیسوزد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی احساس بدبختی میکنم مشکل خودم نه بقیه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم نا امید نباش میدونم شرایط زندگی سخته خیلی هم سخت بی پولی که همه مشکلات بر اثر همین بی پولیه ولی ناامیدی خیلی بده سعی کن به چیزای خوب فکر کنی تا جذبشون کنی 

2790
2778
2791
2779
2792