2777
2789
عنوان

بچه ام نمیشینه

221 بازدید | 23 پست

پسرم ۱۴ این ماه  میره توی ده ماه .کنار مبل دستشو میگیره ارو اروم بغل مبل راه میره سینه خیزم میره چند ماهه ولی نمیدونم چرا نمیشینه دوست نداره هروقتم میشونمش بالش میزارم دوربرش بدش میاد نگرانم مشکلی نداشته باشه

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد که شما مواظب حرکات بچتون هستین بخدا فرشته ها اینجوری مواظب نوشتن گناه وثواب بنده ها نیس.خواهر من تا ۴ سالگی حرف نمیزد بخدا اگع مامانم حتی به روی خودش اورده باشه الان فقط میگیم تو داری جبران اون چن سال دیرکرد و در میاری بس حرف میزنه .ی کم بیخیال باشید  

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام
انقد که شما مواظب حرکات بچتون هستین بخدا فرشته ها اینجوری مواظب نوشتن گناه وثواب بنده ها نیس.خواهر م ...

چیکار کنم خواهر شوهرم از بس میگه نمیتونه بشینه روانی شپم!!!

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
چیکار کنم خواهر شوهرم از بس میگه نمیتونه بشینه روانی شپم!!!

اوووو به حرف خواهر شوهرتی ‌.اگه بشینه هم میگه چرا تمرین راه رفتن نمیکنه .حرف زد بگو بچم زرنگ نشستنو دوس نداره مخاد زودتر راه بره ورزشکاره 

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام

عزیزم پسر من ده ماهش شده سینه خیز میره اما نمیشینه بدون کمک فقط ب کمک من چندثانیه ای میشینه دوباره دمر میشه و بدوبدو سینه خیز میره دستش هم میگیره ب یه جا و می ایسته.خیلی نگرانشم همه میگن چرا نمیشینه.بایدببرمش دکتر؟

خیلی لاغرم هست.ممکنه بخاطر ضعیف بودنش باشه؟

الان دیدم شما هم مشکل مشابه داشتی گفتی مزاحم شما بشم

عزیزم پسر من ده ماهش شده سینه خیز میره اما نمیشینه بدون کمک فقط ب کمک من چندثانیه ای میشینه دوباره د ...

عزیزم بچه شما تونست بشینه منم خیلی نگرانم اگر پیاممو دیدی  توروخدا جواب بده 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
اره عزیزم بخدا الکی نگرانی. یازده ماهگی نشست. مطمین باش بچه ت هیچ مشکلی نداره. منم الکی حرص میخور ...

وای مرسی بخدا   همش دارم. فکر میکنم چرا نمیشینه. نکنه مشکل داره غلت میزنه. سینه خیز میره 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم