2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی

62 بازدید | 11 پست

سلام مامانی عزیز . میشه بگید شما غذای کمکی بچهاتون از چه ماهی شروع کردید ؟ من دخترم ۴ ماهو تموم کرده الان ۴ ماهو نیمشه. وزنشم خوبه. اما فقط شبا ۱ وعده بهش شیر خشک میدم . به نظرتون کمکی بدم بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذختر من متولد 23مهر دختر شما متولد کیه منم شب یه وعده شیر خشک 30سی سی میدم باقاشق شیشه نمیگیره

دختر من متولد۲۷ مهره. من با شیشه میدم ولی سینه خودمم میگیره. من ۹۰ سی سی میدم🙈🙈 البته بهداشت گفت زیاد میدی

دختر من متولد۲۷ مهره. من با شیشه میدم ولی سینه خودمم میگیره. من ۹۰ سی سی میدم🙈🙈 البته بهداشت گفت ز ...

من سی سی هم نمیخوره نصفش میمونه شب دائم پامیشه شیر میخواد میگم اگه بیشتر بخوره کمتر از خواب بیدار شه شیرم خیلی کم

لایک نکن ممنون  
از چی شروع کردی وچه مقدار ممنون میشم توضیح بدی

اول از همه بهش لعاب برنج دادم فقط برای آماده سازی معده چون میگن ارزش غذایی نداره 

بعد اون هم فرنی و پوره هویج یه روز درمیون یه قاشق چایخوری بعد حالا دو قاشق چایی خوری میدم کم کم دارم زیادش میکنم