2777
2789
عنوان

وزن جنین

202 بازدید | 36 پست

دیروز رفتم سونو وزن جنین ۱۳۰۰بود میخواستم ببینم کسی میدونه خوبه؟ الان سی هفتمه میل زیادی ب غذا ندارم چیکار کنم وزنش بره بالا دکترم گفت ۳۸ هفته سزارینت میکنم میترسم وزنش کم باشه و سز نکنه 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

آب زیاد بخور 

میوه جات خشک بخور

سیب زمینی آب پز یا کبابی بخور

گوشت و مرغ اب پز یا کبابی بخور اجیل بخور هویج بخور بستنی بخور دلستر بخوربعد ویتامیناتم منظم بخور

بروکلی و سبزیجات تیره بخور

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هفته ۳۰ برا منم ۱۳۰۰ بود دکتر خیلی شلوغش کرد که برو متخصص جنین شناسی من از هرکی پرسیدم نرمال بود دویتم که ایران نیست اونم پروندشو در اورد دید بچش تو هفته ۳۰ همین وزن بوده

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
کباب،لبنیات،ارده،شیره خرما،مویز،میوه،آبمیوه

کباب اصلا نمیتونم بخورم از اول بارداریم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

30 هفته وزن 1294 تا 1800 گرم رنج نرماله. 

ولی احتمالا این وزن رو کم میدونن بعضی دکترا. 

من 32 هفته 1800 بود دکتر خودم گفت خوبه ولی چندنفر دیگه میگفتن کمه. 

زیاد درگیر عدد وزنش نباش. 

شیر  و خرما

بادام هندی. غذاهای مقوی بخور . 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
هفته ۳۰ برا منم ۱۳۰۰ بود دکتر خیلی شلوغش کرد که برو متخصص جنین شناسی من از هرکی پرسیدم نرمال بود دوی ...

پس میشه گفت نرماله ۱۳۰۰

کباب اصلا نمیتونم بخورم از اول بارداریم 

هیچ مدلی نمیتونی برای وزن جنین خوبه ،آجیل هم بخور

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
هیچ مدلی نمیتونی برای وزن جنین خوبه ،آجیل هم بخور

اب پزشو میتونم از بس کم غذا بودم الانم میخام بخورم نمیتونم 

ای چجووووووووونم واسه امضات

فدات😀❤

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

سلام من دکترم گفت لیدی میل بخور .اما تو این سایت بعضیا راجع ب حساسیت بچه گفتن ادم میترسه

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
30 هفته وزن 1294 تا 1800 گرم رنج نرماله.  ولی احتمالا این وزن رو کم میدونن بعضی دکترا.  ...

دوستم بهم زنگ زد بهش گفتم میگه کمه ممکنه دکتر سز نکنه نگران شدم 

سلام من دکترم گفت لیدی میل بخور .اما تو این سایت بعضیا راجع ب حساسیت بچه گفتن ادم میترسه

سلام چی هست؟؟