2789

ببین گلم اگر میخوای پیاز داغ خشک و کم چرب داشته باشی از این روش استفاده کن. مامانم همیشه اینکارو  میکنه و یکمم به من میده.

پیاز رو خلال کن و پهن کن تو سینی بزار جلو افتاب تا کاملا خشک بشه. وقتی خشک شد بریزش تو ظرف شیشه ای و درش رو ببند. هر وقت لازم داشتی یکمیش رو بریز تو تابه و خیلی کم بهش روغن بزن و در حد 3 یا 4 دقیقه تفتش بده. هم خیلی معطر میشه، هم پیاز داغت طلایی و خشک میشه. اگر روغنش رو بیشتر کنی دقیقا میشه مثل پیاز داغای اماده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببین گلم اگر میخوای پیاز داغ خشک و کم چرب داشته باشی از این روش استفاده کن. مامانم همیشه اینکارو &nb ...

میگن پیاز هر چی میکروبو جذب میکنه به خودش تو سینی میزارن مادرتون تو فضای باز ضرر نداره

خانمای گل پستامو لایک نکنید  
ممنون ادویه بهش چی می زنی

با این روش معمولا خودش معطر میشه و نیاز به ادویه نداره ولی اگر بخوای معطرتر بشه یکم بهش زردچوبه بزن، البته نه زیاد که بو زردچوبه بگیره ها، در حدی که یکم رنگش عوض بشه و بوش بلند بشه

میگن پیاز هر چی میکروبو جذب میکنه به خودش تو سینی میزارن مادرتون تو فضای باز ضرر نداره

مامان من میزاره رو بخاری ولی در اصلش باید بزاری جلو افتاب پشت پنجره نه تو فضای باز. بعدم وقتی حرارت ببینه میکروباش کشته میشه. این روش تمام اشی ها و جاهایی که پیاز داغ طلایی و خشک دارن هست