2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکوپاژه باید تا پایه ی ده روشنش کنی! بستگی به آرایشگرت و موادش داره که موهاتو نسوزونه! حالا که شوهرت دوست داره بزن! قشنگ هم هست

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
دکوپاژه باید تا پایه ی ده روشنش کنی! بستگی به آرایشگرت و موادش داره که موهاتو نسوزونه! حالا که شوهرت ...

ارایشگره مطمئنه چند ساله مشتریشم مرسی از نظرت عزیزم

ارایشگره مطمئنه چند ساله مشتریشم مرسی از نظرت عزیزم

خب باهاش شرط کن که پودر دکلره ی خوب استفاده کنه! و موهاتو نسوزونه! من دو روز پیش بالیاژ کردم ! پودر دکلره اش و رنگش خیلی عالی بود! حتی موهام خشک و وز وزی هم نشده! انگار نرم کننده و ماسک و این چیزا زدم خیلی نرم شده موهام

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خب باهاش شرط کن که پودر دکلره ی خوب استفاده کنه! و موهاتو نسوزونه! من دو روز پیش بیلیاژ کردم ! پودر ...

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی حتما باهاش شرط میکنم