2777
2789
عنوان

مادرشوهر

171 بازدید | 18 پست

سلام ي ٥ماهي ميشه مستقل شديم و از خونه پدرشوهرم اومديم بيرون يني با دعوا چون مادرشوهرم باهام خوب نبود وخيلي اذيتم ميكرد واس همين منم گفتم يا بيا طلاقم بده يا ك مستقلشيم  بعد ك جداشديم هيچكدومشون ديگ اصلا سراغمونونگرفتن واصلا نيومدن خونمون. وهرم گهگاهي ميره ي سري بشون ميزنه ومياد واصلنم منو مجبور نكرده ك برم باهاش و اشتي كنيم. ميدونم شوهرم ازين موضوع خيلي نارحته  خودمم تو دوراهي موندم ميخوام واس عيد برم خونشون ك اشتي كنيم  ولي باز حرصم ميگيره ك اونا چرا ي دفه هم نيومدن سراغمون 

نميدونم برم يا ن  😔😔😔😔ب راهنماياتون خيلي نياز دارم ممنونم

❄️❄️  كسيكه نبودتوحس نكنه وجودتم حس نميكنه 👌👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من برو،،تو ک الان مستقلی ،،بذار خیال شوهرتم راحت شه،،هفته دوهفته ای یبار ی سر بزنین بیاین 

يني اول من برم اشتي كنم باهاشون 

عید برو یه سر بزن که از حالت قهر بودن دربیاین . ولی کلا دوری و دوستی دیگه . 

شما هم میتونی قشنگ شام درست کنی و دعوتشون کنی واسه عید

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

مطمئنی شوهرت واسش مهمه ک اشتی کنی؟

اگر میدونی مهمه و الان ناراحته ب نظرم بخاطر شوهرت و حفظ ارامش زندگیت برو ب اونا فک نکن ب خودت و زندکی و شوهرت فک کن..چون الانم چیزی نگه بالاخره ی روز صبرش تموم میشه و ب روت میاره..

تو کوچکتری. اگه بری شوهرت از تو خیلی خوشحال میشه و پیشش عزیز میشی

اگر خدا آرزویی در دل تو انداخت                 بدان توان رسیدن به آن را در تو دیده است.                خدایا شکرت بخاطر معجزه ات.مواظب بچم باش سالم بدنیا بیاد.آمین یا رب العالمین.انشالله انشالله انشالله 

یه همچین چیزی واسه منم شد ما تو یه بلوک بودیم مادرشوهرمم واقعا خانومه بتمام معناست ولی گفتم دوس ندارم نزدیک باشم شوهرمم اورد چنماهی میشه پیش مامانم که پدرشوهرم ناراحت شد که نیومدن خونمون ولی من بخاطر اول شوهرم بعد مادرشوهرم رفتم خونشون که شوهرم راضی نمیشد میگفت اونا بی احترامی کردن بهت نیومدن ولی من بازبون راضیش کردن شوهرم واقعا پشتمه و هوامو داره ولی هر چی باشه خونوادشن خیلی حس کردم ازم راضیتره و سر اونا منت میزاره که این اومد

دیراومدی تو تاپیکم نخوا زودبری�😀😀😀😀😀😀 
خوشبحالت که مستقل شدی دعا کن منم زو‌دتر برم تو خونه خودم...یه جوری برو که احترامت نگه دارن ریاد نرو

انشاءالله توهم مستقل ميشي گلم

يني اول من برم اشتي كنم باهاشون 

چون شما گفتی یا طلاق یا جدایی اونا فکر می کنن که شما رابطه با اونا رو نمی خوای که البته اشتباه هم به نظر نمیاد 

ولی شما دل همسرت رو داشته باش به نظرم اونم تو شرایطی که این چند ماه شما رو برای رفت و آمد اذیت نکرده

نمی خواد هم یهو بری انگار نه انگار که اتفاقی افتاده همون روز اول عید برو یه جعبه شیرینی بخر نیم ساعت بشین و بیا

دست سازه های من : @annabkala
مطمئنی شوهرت واسش مهمه ک اشتی کنی؟ اگر میدونی مهمه و الان ناراحته ب نظرم بخاطر شوهرت و حفظ ارامش زن ...

اره مهمه واسش  يني يهفته پيش مادرشوهرمو ديدم باجاريم بيرون بوديم خواستم سلام كنم ك اون اومد جلو سلام كردو گفت ب جاريم سلام عزيزم ديگ انگار مني اونجا وجود نداشت منم  سلام نكردم و حالم بدجور خراب شد بعد وقتي شوهرم رفته بود خوشون ي فيلمي بازي كرده بود ك نگيد جلو شوهرم گريه كرده بود واز من بش شكايت كرد اونم باحالي غم انگيز اومد خونه و كلي سرم داد وهوار كرد 😔