2777
2789
عنوان

بهم گفته برو

395 بازدید | 41 پست

ما خیلی کم دعوا داریم بیشتر مواقع با هم خوبیم دو روز بود اعصابمو خورد کرده بود منم سرسنگین بودم ی کارایی کرد ک رفتار من بدتر شد سر شام باهم بحث کردیم بهم گفت اگه ناراحتی فردا برو خونه بابات 

دلم خیلی ازش شکست وسط شام پا شدم رفتم تا صب کلیم گریه کردم

نمیخوام برم خونه بابام چون ما مشکل حل شدنی ای نداریم 

ولی چون بهم گفته برو نمیخوام تو خونه بمونم هیچ کسم ندارم اینجا برم 

گفتم برم ی جایی ی چند ساعت دور باشم بلکه اونم ب خودش بیاد بفهمه نباید اینطور حرف بزنه 

ب نظرتون برم یا ن

نه

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نرو بگو من شوهرمو زندگی مو دوس دارم نمیرم 

تو میتونی برو مهریه مو میزارم اجرا دهنت صاف شه بدبخت

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

چون قصدت قهر نیس این چندساعت رفتن و بعدش برگشتنش کوچیکت میکنه

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

هیچوقت درجاخونتوخالی نکن بااروم صخبت کردن مشکلتونوحل کن منم هزاربارگفت بروخونه بابات من نمیرفتم اخریه روزگفتم بلندشوبرسونم خونه بابام اماده که شدم بردم توخیابونادورم دادفقط میدونم هیچوقت خونتوسریع خالی نکن 

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
انقد بغض داشتم ک نمیخواستم جلوش گریه کنم سریع پاشدم رفتم لعنت ب من

خوب يكم محكم باش عزيزم يعني چي ميگه برو خونه بابات قرضت گرفته؟ زنشي حق و حقوق داري تو اون خونه مهمون كه نيستي منت بزاره 

نه نرو.با یه دعوا و حرف مگه آدم میره؟ برو تو اتاق در رو ببند فقط وقتی کار داری بیا بیرون .اگرم گفت بگو گفتی برو نرفتم چون تو و زندگیمو دوست داشتم. خوشت نمیاد دیگه جلو چشمت نمیمونم

هیچوقت درجاخونتوخالی نکن بااروم صخبت کردن مشکلتونوحل کن منم هزاربارگفت بروخونه بابات من نمیرفتم اخری ...

ی بارم بهم زنگ زده ولی من جواب ندادم

بدم  اومد ازش ما خیلی خوبیم با هم حتی همیشه ب من میگه تو از سر منم زیادی هستی 

البته منم کار زشتی کردم ی گل خریده بود برام ب خاطر روز زن 

چون روز قبلش بدجور ناراحتم کرده بود بهم گف گلرو دوس داری گفتم ن

بهشم گفتم حالا حال منو درک کن دیروز چطور منو با خاک یکسان کردی