2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل من تو بیمارستان از برقی اونجا استفاده میکردم خیلی خوب بود ولی بعد ک شیرت راه افتاد دستی هم جواب میده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
پس با چي به بچتون شير داديد؟ واسه من با شيشه شير ميخوره

سینه امو گرفت دیگه به غیر از بعضی مواقع که میرفتم دندون پزشکی تو شیشه میدوشیدم براش باباش میداد.

سعی کن سینه اتو بگیره اگه میک نزنه و فقط بدوشی سینه ات شیرش خشک میشه. سینه اتو بگیره دردسر شیشه شیر و شیردوشم نداری دیگه هر وقت گرسنه اش شد درمیاری بهش میدی

ميگن زخم ميكنه سينه رو درسته؟

اگه اول دستی بندازی زخم میکنه. ولی برقی نه من چند روز اول بچم nicu بود با برقی میدوشیدم اصلا زخم نشد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سینه امو گرفت دیگه به غیر از بعضی مواقع که میرفتم دندون پزشکی تو شیشه میدوشیدم براش باباش میداد. سع ...

اصلا نميگيره گريه ميكنه از وقتي دكترش بهش دارو داده براي برفكش نميخوره ولي با دست دوشيدم خورد

به دكترشم گفتم ميگه بايد دوره دارو تموم بشه

١٠ روز ديگه خب شيرم خشك ميشه كه

بله دخترم جديدا سينمو نميگيره مجبورم بدوشم 

برقی بگیر

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori