2777
2789

وای عزیزمممم الان بری صدرصد سنو نشون میده بهت ساک بارداری و جنین رو چون من خوندم بالای ۱۰۰۰ سنو نشون میده

ماشالا هزار ماشالا توکه۴۷۰۰ سه برابری برو سونو همین امروز

لقاحت مطمعنا زودتر گرفته دیگه الان ۴ یا۵ هفتته واسه منم دعا کن😔

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزمممم الان بری صدرصد سنو نشون میده بهت ساک بارداری و جنین رو چون من خوندم بالای ۱۰۰۰ سنو نشون ...

میترسم پوچ باشه

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .
میترسم پوچ باشه

بد ب دلت راه نده انشالا ک اینطور نیس خب بدن هر کسی متفاوته من الان با ۸ روز تاخیر تازه ۵۰۰ اینا هست بتام ک دیروزم متاسفانه سونو هیچیییی ندید😔

اگه استرس داری ۴۸ بعدشددوباره برو آز بده اگه دیدی دوبرابر شده برو سونو

یاحتی آز ندی الان بری سونو میگه دیگه در چ حاله نینیت

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

بابا عددش نرماله هیچ جا هم نرو برو دکتر هفته هفتم برو سونو مگه درد اینا داری که میخوای سونو بری اصلا بری که چی . الان گیریم اوایل هفته پنج هستی فقط کیسه ابو میبینی همین

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

من روز موعدم 415بودم دو روز بعدش 790 بودم پنج روز بعدش 4700 بودم 

28 دی آخرین پریودم بوده 16 اسفند میخوام برم سونو به نظرتون خوبه

بابا عددش نرماله هیچ جا هم نرو برو دکتر هفته هفتم برو سونو مگه درد اینا داری که میخوای سونو بری اصلا ...

من روز موعدم 415بودم دو روز بعدش 790 بودم پنج روز بعدش 4700 بودم 

28 دی آخرین پریودم بوده 16 اسفند میخوام برم سونو به نظرتون خوبه

بد ب دلت راه نده انشالا ک اینطور نیس خب بدن هر کسی متفاوته من الان با ۸ روز تاخیر تازه ۵۰۰ اینا هست ...

ترخدا برام دعا کن

خوبه عددش عالیه . منم ۲۱دی اخرین پری بود منم ۱۵اسفند میخوام برم امروز هم شش هفته و چهارروزمه . بنظرم ۱۶اسفند برات زوده لااقل بزار بیست برو که اخرای شش باشی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد