2777
2789
عنوان

امتهان کردن

90 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها مدتیه چند نفر میان پیوی من ومزاحمم میشن میخوان دوس بشن باهام منم بلاکشون میکنم احساس میکنم عشقم منو داره امتهان میکنه درست فکرمیکنم یانه ؟بنظرتون چرا امتهانم میکنه ؟ اکانتای مختلفی هستن 

خدایا داده ونداده ات راشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازوختی باهاش دوستم ازین دست مزاحما دارم قبلا نداشتم اصلا اینکار چه فایده ای واسش داره نمیدونم گیریم که همه رو بلاک کردم به اون چی میرسه این وسط !؟

ازوختی باهاش دوستم ازین دست مزاحما دارم قبلا نداشتم اصلا اینکار چه فایده ای واسش داره نمیدونم گیریم ...

دوست داشته باشه و عشق واقعی نسبت بهت داشته باشه

بعضی پسرا که طرفو می پسندن میرن طرفو از هر لحاظ میسنجنن...

شاید واسه شریک زندگیش شدنش بخوادت..!!!

خداوندا دستانم خالیست و دلم غرق در آرزوهاست...یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان...یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن...
دوست داشته باشه و عشق واقعی نسبت بهت داشته باشه بعضی پسرا که طرفو می پسندن میرن طرفو از هر لحاظ میس ...

وای عزیزم 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘 رویای دست نیافتنیه واسم 

وای عزیزم 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘 رویای دست نیافتنیه واسم 

چندسالته؟اون چندسالشه؟پسر خوبیه؟تا ابد یه عمر زندگیه ها..باید همه مواردو سنجید

خداوندا دستانم خالیست و دلم غرق در آرزوهاست...یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان...یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن...
چندسالته؟اون چندسالشه؟پسر خوبیه؟تا ابد یه عمر زندگیه ها..باید همه مواردو سنجید

من ۲۸ اونم دوسه سالی بزرگتره آره خیلی باادبه وتابحال حرف زشت ودرخواست بی ادبانه ازم نداشته کاروخونه همه چیزم داره ظاهرشم خوبه 

من ۲۸ اونم دوسه سالی بزرگتره آره خیلی باادبه وتابحال حرف زشت ودرخواست بی ادبانه ازم نداشته کاروخونه ...

پس پسندیدی

پس به طرف خودت بکشونش که واسه همسری بخادت

ایشالله اونچه که به خیر و صلاحته پیش بیاد برات