2777
2789
عنوان

کنکوری ها

92 بازدید | 5 پست

سلاااام ، من دوساله پشت کنکورم و با دوتا از دوستای پشت کنکوریم ی گروه زدیم ( فقط خودمونیم دختریم همه) اونجا ساعت مطالعه و خلاصه درس و از این چیزا میذاریم + نکات کلیدی ک خودمون نوشتیم😅 در ضمن من رتبه سال قبلم خیلی خوب بوده ، هرکس خواست عضو گروه شه تا تو چالش 128 روز تا کنکورمون شرکت کنه ، اعلام حضور کنه ، اگر کسی رو هم میشناسید ک براش میتونه مفید واقع بشه، تگ ش کنید 🙏🏻🙌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه کسی تو زبان مشکل داشت منو بهش معرفی کن

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

سلام بچه ها

من مکالمه زبان. رو ب صورت مجازی اموزش میدم

از پایه طی سی جلسه

نگران هزینشم نباش کمه

چون مجازیه جلسه ای 5 تومن

برای هزینش هم اعتماد میکنم  هر 5 جلسه یکبار پرداخت میکنید شماهم شرایط رو محک میزنید ب این طریق.

بصورت آن لاین کلاسمون برگزار میشه همون موقه تمرین و رفع اشکال میشه هرتایمی ک شما بخایید.

با روش ابداعی خودم چکیده ای از گرامرها و مطالب کاربردی رو جمع اوری کردم و با تمریناتی ک میدم اسون وقابل فهم میشه

روی مهارت هایی مثل لیسنینگ ریدینگ رایتینگ و اسپیکینگ هم کار میشه

خوشحال میشم درخدمتتون باشم🌸🌺🌸🌺

این ایدی من هستش اگر خواستین ب کسی معرفی کنین درخدمتم

@englishapieceofcake

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736