2777
2789

تاپیک قبلتون رو یه نگاهی انداختم. اگر رژیم پروتیین گاوی دارین. احتمالاً به بادام هم حساسیت داره بچه اتون. دختر منم با شروع حریره واکنش نشون داد. که مربوط به بادام بود.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک قبلتون رو یه نگاهی انداختم. اگر رژیم پروتیین گاوی دارین. احتمالاً به بادام هم حساسیت داره بچه ...

سلام عزیزم نه اصلا حریره بادوم بهش ندادم خودمم بعداز زایمان نخوردم رژیم پروتویین گاوی هم از یکماهگیش دارم میگیرم بادمجون گوجه گندم و خیلی چیزای دیگه رو هم نمیخورم نمیدونم دیگه به هیچی حساس مدام بینیش گرفته س 

سلام عزیزم نه اصلا حریره بادوم بهش ندادم خودمم بعداز زایمان نخوردم رژیم پروتویین گاوی هم از یکماهگیش ...

پس ببرش تست آلرژی. 

برای صبحانه براش پوره درست کن. پوره کدو حلوایی یا سیب. بهش یه پیمانه شیرخشک مخصوصش هم اضافه کن. یا جو پرک رو بپز توش سیب رنده شده یا آب سیب بریز و بذار خوب بپزه دوباره و میکس کن.

پس ببرش تست آلرژی.  برای صبحانه براش پوره درست کن. پوره کدو حلوایی یا سیب. بهش یه پیمانه شیرخش ...

به جو هم حساس تازه رفته تو 6 ماه داخل پوره سیب چی باید بریزم احساس میکنم به شیرخشکشم حساس شده آپتامیل پیتی مصرف میکنه فعلن اونم قطع کردم 

فکر نمی کنم این حجم از حساسیت داشته باشه. یا یه چیزی هست که شما اطلاع نداری و به اینها مشکوک شدی یا کلا زیادی حساس هستی. به نظرم بهرین کار این هست که سریعتر ببریش تست آلرژی. تکلیف مواد غذایی رو یکسره معلوم کنی.

فکر نمی کنم این حجم از حساسیت داشته باشه. یا یه چیزی هست که شما اطلاع نداری و به اینها مشکوک شدی یا ...

حتما میبرمش برای تست چون دیگه نمیتونم رژیم بگیرم خسته شدم 

بهترین و موثر ترین درمان و بهتره بگم  بهترین پیشگیری برای بیماری کرونا شیر بز هست چون 96 درصد پروتئین و ویتامین داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش بسیار بالایی داره فقط کافیه روزی یک لیوان شیر بز بخورید میتونید خواص شیر بز رو در اینترنت سرچ کنید اما فقط شیر بز رو از یه جای مطمن بخرید لبنیات بز بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی می‌برید دوستان اگر تهران زندگی می‌کنید مزرعه ا ی هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصل‌ها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست بخصوص برای مبتلایان به فشار  اگر خواستید مزرعه بز مروگل رو سرچ  کنید آدرس میاد بهترین جا برای تهیه شیر بز رو میاره هم بهداشتی هست هم همه فصل‌های سال شیر بز داره