2777
2789
عنوان

پوشک

182 بازدید | 18 پست

پسرم ده ماهشه هفت کیلو نیمه تا حالا مای بی بی4میزاشتمش حساسیت زده کانفی اصل گرفتم سایز 4خیلی خوبن ولی بایه چیش از بغل پس میده علتش چیه

به حکمتش دل بسپار(خدا)

بچه منم حساس بود 

پمپرز و کانفی و هرچی میبستم بی فایده بود 

ببم بستم عالی بود وقتایی هم گیرم نمیومد مولفیکس میبستم بازم خوب بود 

حتما ک نباید چیز گرون بگیری گله من . بنظرم ببم از همه بهتره

دستامو ول نکن خدا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم حساس بود  پمپرز و کانفی و هرچی میبستم بی فایده بود  ببم بستم عالی بود وقتایی هم ...

ببم  امتحان کردم خوب نیست فکرکنم بزرگه کانفی

کوکومی هم خوب نبود

به حکمتش دل بسپار(خدا)
اگه کوچیک بود از کشاله هاش پس نمیداد

پس بزرگه فقط این دوتا باعث نم دادنن

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
پوشك مرسي رو امتحان كردي؟ خواهرزاده منم حساسيت داشت ، الان مرسي استفاده ميكنه خوب شده

نه خسته شدم از بز عوض کردم اولا خیلی عوض کردم ما بی بیبی خوب بود الانم گیر افتادم باز مرسی خیلی گرونه

تواین گرونی بااین همه پوشک چه کنم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
نه خسته شدم از بز عوض کردم اولا خیلی عوض کردم ما بی بیبی خوب بود الانم گیر افتادم باز مرسی خیلی گرون ...

آره عزيزم راست ميگي ، هر دونه پوشك حدود 1700 تومن ميشه ، ولي خوب من شنيدم پوشك مرسي از ماي بي بي ارزونتره

اول انسانيت