2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

350 بازدید | 16 پست

۱۸ اسفند اولیت سالگرد ازدواجمونه میخوام یه انگشتر واسه شوهرم بخرم بنظرتون این ایده خوبه که عکسایی که تو این یه سال گرفتیمو بزنم ب شاسی؟بعد نمیدونم چجوری کادوش بگیرم اخه 

سالگرد ازدواجتون مبارک

منم چهار روز دیگه سالگرد ازدواجمه ولی خیلی پیشکسوتم در مقابل شما

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این شاسیو درست کردم کادو نکردم بهس ربان زدم با پاپیون هدیه دادم.الان تو اتاق شوهرم (خونه مادرشوهرم)رو دیوار نصبه

من واسه سالگرد دوستیمون داده بودم

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

من یدونه از عکسای دومادیشو که دوست داشت زدم رو شاسی شصت در نود

یا شصت در ۱۲۰ هم قشنگه ...

کیک و گل و تزیینات و لباس خوشگل و دو تا عروسک فانتزی زن و شوهرو همین

خیلی ام خوشحال شد ...

البته ما موقع انتخاب عکس برای شاسی

فقط عکس عروس زدیم که حسودیش شد و سال بعدش سوپرایزش کردم

منم نهم اسفند یعنی پس فردا اولین سالگرد ازدواجمه، الان هم فقط صد تومن پول دارم بنظرت چکار میتونم بکن ...

نمیدونم امروز بهم گف شلوارام خراب شدن اول خواستم شلوار لی بخرم بعد تو دلم گفتم نه انگشتر بخرم 

توام یه کیک کوچیک بخر با یه پیرهن 

من یدونه از عکسای دومادیشو که دوست داشت زدم رو شاسی شصت در نود یا شصت در ۱۲۰ هم قشنگه ... کیک و گل ...

اخه ما فعلا عروسی نگرفتیم عکسایی ک دارم فقط اونایی ان ک تو گردش اینا گرفتیم زیاد عکس خاص نیستن نمیدونم قشنگ میشه یا ن

منم16اولین سالگرد ازدواجمونه.نمیدونم چی براش بگیرم.دیوارای خونمونم پر از عکسه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
منم16اولین سالگرد ازدواجمونه.نمیدونم چی براش بگیرم.دیوارای خونمونم پر از عکسه

ساعت بگیر ..ما دوتا ساعت ست داریم اونارم گرون خریده همشون ۶۰۰ ۷۰۰ ..بعد من ساعت صد هزاری بخرم بنظرت خوشش میاد؟یا انگشتر بخرم ؟

برنامه کیک و این چیزا رو داریم، اما میخوام خودم بدون اینکه بفهمه یکار رمانتیک انجام بدم، اگر ازش پول بگیرم سریع میفهمه، باید با همین پولی ک دارم یه عکس یا شاسی کوچیک درس کنم بهش بدم چون انتظار این کار رو نداره قطعا

اخه ما فعلا عروسی نگرفتیم عکسایی ک دارم فقط اونایی ان ک تو گردش اینا گرفتیم زیاد عکس خاص نیستن نمیدو ...

اوووم اگه توی خونه بودین تک تک چاپ کنی بزنی به سقفم قشنگه یا با مامانش هماهنگ شو خونه نیست بزن سقف اتاقش ... یا یه دیوار اتاقش کنف بزن مثل طناب عکسارو با گیره آویزون کن ....