2821
2789
عنوان

دلیل کارش چیه

163 بازدید | 18 پست

بچه ها ی دوست ۱۰ساله دارم تازه رفته آلمان...اوایل پیام میدادیم بهم اما حالا هرچی پیام میدم فقط میاد میخونه و اصلا جوابم نمیده.یعنی من آدم بی ارزشی ام

شما جای من بودین چی بهش میگفتین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نمی دونم چرا وقتی میرن یه کشور دیگه اینجوری میشن باید خودمونم امتحان کنیم تا بفهمیم😄😄

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

داره با زبون بی زبونی بهت پیام می ده دیگه چه طور متوجه نشدی می گه علاقه ای ب ادامه این رابطه ندارم 

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل
یعنی نمیتونن ی دوکلمه بله یا خیر هم جواب بدن🤔

من که نمیتونستم 😁

حسش نبود اصن درگیر کارهام بودم فکر مشغول بود پیام هارو  بطور کلی خوانده شده میزدم الزاما نمیخوندمشون شاید خیلی بعدها میدیدم پیام هارو