2777
2789
منم یه دختر دو سال و نیمه دارم. اسمم سخره کارمندم

چقدر عای خوش به حالتون که کارمندین. چطوری هم با بچه هم کار بیرون به کارخونه هم میرسید؟ من دختر یک سال و نیمشه. ولی  انشالله اگه کار خوب پیدا کنم میرم سرکار. کارتون چیه سحرجان

چقدر عای خوش به حالتون که کارمندین. چطوری هم با بچه هم کار بیرون به کارخونه هم میرسید؟ من دختر یک سا ...

خدا حفطش کنه😍 من عاشق بچه ام 

من شرکت خصوصی کار میکنم .مربوط به مخابرات.

دخترم از شش ماهگی مهد میره. خوبیای خودشو داره و بدی های خودش. ولی من کار کردن و انتخاب کردم.

شوهرم تو کارای خونه کمک میکنه. خیلی هم وسواسی نیستم که حالا خونه حتما باید برق بزنه.

به فکر دومی نیستی؟

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا حفطش کنه😍 من عاشق بچه ام  من شرکت خصوصی کار میکنم .مربوط به مخابرات. دخترم از شش ماهگی م ...

فکر کنم امادگیش رو برا دومی ندارم.ولی دوست دارم دوتا باشه. منم کارو خیلی دوست دارم. خودت چطور؟

فکر کنم امادگیش رو برا دومی ندارم.ولی دوست دارم دوتا باشه. منم کارو خیلی دوست دارم. خودت چطور؟

من دو بار  اقدام کردم  هر دو سقط شدیکی 18 آذر یکی دوم اسفند 

منم دوست داشتم سه سالگی دخترم دومی به دنیا بیاد . اما خدا نخواست

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر

وای افسردگی خیلی سخته. من که تازه از افسردگی بعد از زایمان خلاص شدم. سحر جان گرمیجات زیاد بخور خودتو سعی کن کارهای مفرح انجام بدی. کسی منو باور نکرد و به دادم نرسید. مراقب باش

یکی شش هفته و یکی هشت هفته.  دلیل خاصی نداشت. باید برم آزمایش بدم ببینم دلیلی پیدا میشه یا رند ...

انشالله این سری مشکلی پیش نمیاد. راستی سحر جون این. سری کتاب ریحانه بهشتی رو اعمالش رو انجام بده مطمون باش بچه هات حفظ میشه