2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا پس.  اگه کمک کنه دهانه رحم نرم بشه که خوبه

آره نمیدونم چرا 

حتی معاینه لگن هم نکرد منو البنه تا هفته پیش بچم بریچ بود قرار بود سز شم

یهو سفال شد

و دکترم میدونه ک ا طبیعی خیلی ترس دارم 

گف چهل هفتت ک تموم شه من زایشگاه شیفتم

نمیدونم تو فکره سزارینم کنه ولی نمیگه یا چی😑

آره نمیدونم چرا  حتی معاینه لگن هم نکرد منو البنه تا هفته پیش بچم بریچ بود قرار بود سز شم یهو ...

خودت چی دوست داری؟! طبیعی یا سزارین؟! احتمالا تو فکر سزارین هستش که معاینه نکرده تا الان

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...
خودت چی دوست داری؟! طبیعی یا سزارین؟! احتمالا تو فکر سزارین هستش که معاینه نکرده تا الان

من سپردم بخدا ا هر دوش میترسم خخخ

ولی ا محیط زایشگاه و ماما ها بیشتر میترسم تا درد طبیعی ی بیمارستان دولتی هس فقط تو شهرمون 

من سپردم بخدا ا هر دوش میترسم خخخ ولی ا محیط زایشگاه و ماما ها بیشتر میترسم تا درد طبیعی ی بیمارستا ...

عزیزم متاسفانه تو شهرستانها خیلی زائو اذیت میکنن واسه زایمان طبیعی. من خودم زایمان طبیعی انتخاب کردم هم سر دخترم هم این یکیو که تو راه دارم. ولی از بیمارستان و دکتر و ماماها مطمئنم و میدونم خیلی خوبن. شما اگه میدونی حتی یه درصد هم اذیتت میکنن اصلا شک نکن بری سزارین. 

عزیزم متاسفانه تو شهرستانها خیلی زائو اذیت میکنن واسه زایمان طبیعی. من خودم زایمان طبیعی انتخاب کردم ...

کاملا درسته

پ خدا کنه دکترم ب دادم برسه😫نجاتم بده ا دست اینا

انشاالله ک شما هم زایمان راحتی‌داشته باشی😙😙

کاملا درسته پ خدا کنه دکترم ب دادم برسه😫نجاتم بده ا دست اینا انشاالله ک شما هم زایمان راحتی ...

یه زیر میزی چیزی بده بهش خرش کن دکترتو

یه زیر میزی چیزی بده بهش خرش کن دکترتو

اون مدلی نییس

تازه بم گف اگه بچت یهو چرخید نیای اینجا‌گریه زاری‌ک‌سزارین میخوای ها من‌نمیتونم کاری کنم چون دوتامونو میندازن بیرون 😂😂😂

اون مدلی نییس تازه بم گف اگه بچت یهو چرخید نیای اینجا‌گریه زاری‌ک‌سزارین میخوای ها من‌نمیتونم کاری ...

ان شاأالله که خدایه زایمان طبیعی راحت قسمتت میکنه که تا پات رسید زایشگاه همه چیز تموم بشه کار دست خلق خدا نیوفته

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘