2777
2789
عنوان

دیگه چقدر دکتر برم؟؟؟

1985 بازدید | 55 پست

پوستم داغونه، اصلا کرم نمیخوابه رو پوستم، گونه هام که انگار سوخته و منافذمم باز شده، هر چی دکتر پوست میرم خوب نمیشم، اعتماد به نفسم صفر شده غروب بیرون بودم آینه رو درآوردم روسریمو درست کنم چشمم به پوستم افتاد گریه ام گرفت😢😢😢😢 راه حلی دارین؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطرم سه جلسه میکرو نیدینگ کن خوب شدی که خوبه نه دیگه قیدش بزن با کرم پودر بپوشون خلاص

اصلا کرم پودر به پوستم نمیخوره، میکرو رو هم میترسم با سوزنه صورت دوستم رو میکرو کردنی دیدم...

جوش هم میزنم جای جوشامم زیاده، هم پوست پوست میشه هم بعد زدن کرم برق میزنه پوستم...

برا منافذ باز و تنظیم‌چربی پوست که دیگه جوش نزنی کرم ال پی فرت نوروا عالیه. اما کرم کاور و صد افتاب و اینها هم حتما چیزی بگیر که مخصوص پوست جوشداز باشه 

منم همین مشکل ودارم پوستم افتضاح منافذ باز جوشهای سرسیاه روی بینی وچانه کلا داغووووون

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

مزاجت سرده که اینطوری جوش میزنی. زنجبیل خشک از عطاری بگیر روزی یه دونه بنداز تو فلاسک. با چاییت بخور از صبح تا شب خوب میشن جوشات. واسه پوستت هم باید ماساژ انجام بدی.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

کرم زنیاک نورا  عالیه هم برای چربی پوست هم اینکه ی لایه از پوستتو بر میداره وعالی کرم میشینه روش .البته زمان بره حداقل ی ماه هر شب باید استفاده کنی و ضد افتاب بزنی فرداش .میکرو درم هم خیلی خوبه 

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 
منم همین مشکل ودارم پوستم افتضاح منافذ باز جوشهای سرسیاه روی بینی وچانه کلا داغووووون

عزيزم پماد ترتينوئين ٠/٥ بزن عاليه همشو از بين ميبره

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔