2777
2789
عنوان

رنگ مو

181 بازدید | 8 پست

خانومای عزیز ،،مامان گلم جلو موهاش سفیده تا حالا هر رنگی که براش خریدم نتونسته سفیدیش رو بپوشونه . حتی مارکهای گرون هم استفاده کرده ولی هیچوقت به دلخواهش نبوده لطفا اگه کسی تجربه داره بهم بگه چه رنگ مویی شماره ی چند براش بگیرم تو مایه های قهوه ای دوست داره .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
شكلاني براش بزن عزيزم هم خوشرنگه هم اينكه سفيدي رو پوشش ميده

ممنون گلم چه شماره ای رو بگیرم 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس سفیدی اول اکسیدان رو بزن ده دقییقه بعد با پنبه نمشو بگیر پاکش کن بعد رنگو با اب نرم کن کمی بزن روش بعد ۵ دقیقه رنگ کل رو بزار...دودی زیتونی ۵ خوبه قهوایی بی قرمزی میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ممنون گلم چه شماره ای رو بگیرم 

٦ يا ٥ بگير عزيزم، رنگ تيره باشه پوشش دهي سفيدس بيشتره، شكلاتي خيلي خوشرنگه، اگه هزينه ش برات مهم نيست مارك Glint بخر فوق العاده است. قيمت يك تيوپش حدودا ٩٥ تومنه

واس سفیدی اول اکسیدان رو بزن ده دقییقه بعد با پنبه نمشو بگیر پاکش کن بعد رنگو با اب نرم کن کمی بزن ر ...

ممنونم

٦ يا ٥ بگير عزيزم، رنگ تيره باشه پوشش دهي سفيدس بيشتره، شكلاتي خيلي خوشرنگه، اگه هزينه ش برات مهم ني ...

مرسی عزیزم 😘

دونه مصنوعی دادن رو از نت سرچ کن بهت میگه چیکار کنی،،،،،،،،، اگه امکانش بود سفیدی هارو دکلره کن بعد رنگ بزار تا رنگ بگیره،،،،،،،، از رنگ تیره هم استفاده کن

خدایا آرزوی همه رو برآورده کن