2777
2789
عنوان

مرمری ام:اینم کادو روز زن من😍😍××عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 31263 بازدید | 576 پست

مبارک باشه به خوشی بپوشی

یکساله درگیر مریضی طفل سه سالمه مم هرکاری هم میکنم صدام بالا نمیره به همه متوسل شدم میشه براش دعا کنید شفای همه مریضا.کاش تو هیچ خونه ای مریض نباشه اگرم هست بچه نباشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالمو بد کردن ولی من خدای لج و لجبازیم ازین به بعد از کوچکترین چیزاهم عکس میزارم به لج یسریا  ...

ان شالا که حالت همیشه خوب باشه ..کادوت خوشگله به شادی استفاده کنی .

دختر نفس مامانشه

مبارک باشه عزیزم به خوشی و شادی استفاده کنی

فقط یه چیزی این اهنگ عالیجناب عشق که امضات گذاشتی اون تیکه ی حریف تو نمیشه این قلب بی صاحاب(عشق!) درستشه عزیزم😆😆😆 ببخشید فضولی کردم!

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

یه سری همین اخلاق ها رو داشتن که شوهرشون محلشون نمیده از بس قلب سیاهی دارن رفتم اومدم باز میبینم همچنان تنگ نظری موج میزنه مااشالا پشتکار باور کنید این پشتکارو رو شوهرتون خرج کرده بودید الان عکس برلیان گذاشته بودید 😆 اینکه یکی نداره و اینها و دلش مییینه میخواد بهونه خوبیه واسه خالی کردن  اگه انقده به فکرید پس نفس نکشید چون ممکنه اونهایی که نفس نمیکشن دلشون بخواد والا 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عکس کجا بود من ندیدم😞 ب هرحال مبارکه

پست اوله😅😅😅

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مبارکت باشه مرمری جون با دل خوش و تن سالم استفاده کنی و لذتشو ببری عزیزم❤😘منم نقره گرفتم از بس گفتم ...

چقدر خوشگله😍😍😍چه خوش سلیقه مبارکه😍😍😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مبارکتون باشه.انشالله همیشه شاد و خوش باشید.اینم کادوی منه    

عالیه

مبارکه عزیزدلم😍

مرمری جونم  دوست خوبم کادوهات مبارک باشه ب دلخوشی استفاده کنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 چن صفحه از ت ...

خوبی اختاپوس جونم

نی نی گل چطوره 

کم‌پیدایی عزیزم

فدای تو مرسی عزیزم

دیگه اینجا همه جور ادمی پیدا میشه دیگه مهم نیست

مرمري مباركت باشه ولي چطور هنو زنده اي؟يه سري ادم حسود و عقده اي چشم ندارن ببينن شوهراي ديگران واسشو ...

مهم نیست عزیزم

دیگه باید یحا داشته باشن برای تخلیه عقده هاشون دیگه😉من برای دوستای گلی مثل شما گزاشتم

ایشششش اصلنم قشنگ نیست خیلی هم عالیه، مرسی اه😂😂😂 مبارکت باشه، شوهرم برای من 50تومن داد البته بند ...

وای😅😅😅😅😅😅😅

کوتاه بیا دختر میخای هوو مادرشوهرت شی😱😱😱😱😱

مبارکه خوشگل خانوم اشکال نداره بذار یه ۲۰ سال دیگه استفاده کن😅

😂😂😂😂😂😂فدات