2777
2789

ویتاگنوس میگن خوبه تخمک گذاری میاره پریود هم منظم و ایجاد میکنه

سیاهدانه و عسل هم خوبه

ولی کلن تنبلی تخمدان باید تحت نظر باشی وگرنه یکم بارداری سخت میشه کیست دار میشی و حتی پریود نامنظم داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ویتاگنوس میگن خوبه تخمک گذاری میاره پریود هم منظم و ایجاد میکنه سیاهدانه و عسل هم خوبه ولی کلن تنب ...

اره میدونم زیر نظر دکترم ولی هفته دیگ دکترم نیستش تا بعداز عید میخام تو این یک ماه ک نیست دارو بخورم

سیاهدونه با عسل رو چجوری باید بخورم?

خود برگ رازیانه و برگ بومادران.از ۵ تا ۱۲ پریودی.دم بشه خورده بشه.رازیانه صبح ناشتا و بومادران بعدازظهر.پیاز درمانی ۵ تا ۱۲ پریود

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

منم تنبلی تخمدان دارم. رازیانه که اصلا اثر نداره من40 شب خوردم آخرش هیچی. گیاهی فقط گیاه 5 انگشت و پرهیز غذایی از غداهای نفاخ و سردیجات. دارویی هم که ای دیی و مدروکسی پروژسترون و آمپول پروژسترون هست 

منم تنبلی تخمدان دارم. رازیانه که اصلا اثر نداره من40 شب خوردم آخرش هیچی. گیاهی فقط گیاه 5 انگشت و پ ...

باردار شدین?

شنیدم رازیانه با پنج انگشت باهم بجوشونم

عزیزم منم تنبلی داشتم دکترگفت فقط باداروباردارمیشی درصورتیکه یه بارهم دارونخوردم باردارشدم...صبح و شب یه استکان عرق رازیانه بخور...سیاهدانه یه قاشق غذاخوری آسیاب کن فوری بریز تودوتاقاشق عسل بزار تویخچال هرروز صبح یه قاشق مرباخوری ناشتا ازش بخور...حلوای دوا گرم درست کن هرشب خودت و شوهرت بخورید...فقط باید چیزای گرم بخوری 40روز سردی نخور چای دارچین یازنجبیل بخور...ان شالله که جواب بگیری به امید خدا