2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 19 پست
عزیزم.طبیعیه .پشت کنکوری هااین روزا این حال وهوارو دارن.تجربی ای حتما؟

اوهوم. دارم دیوونه میشم خیلیی فشار رومه هیشکی نه درکم میکنه نه میتونه کاری برام کنه خیلی شرایطم بده  

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

عزیزم شما هم وقتی کنارشونی توی بحثاشون شرکت کن حرف بزن شاید اینکه میگید بهتون توجه نمیکنن ساخته ذهن خودتون باشه شاید شما چنین فکری میکنی ولی قصد اونا بی توجهی به تونباشه

مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هدفم همین بود ولی الان که انقدر از برنامه عقبم حس میکنم دیگه موفق نمیشم و دیگه راهی نیست که وضعمو به ...

اصلا عقب نیستی اگه برای کنکور ثبت نام کردی که 4 ماه فرصت داری میتونی خودتو برسونی توکل به خدا کن اگرم خدتی نکرده قبول نشدی این همه رشته ی خوب بدون کنکور هست برو برای مهر حتما ثبت نام کن و وقتت رو هدر نده هم دانشگاه میری دلت باز میشه هم لااقل از خونه میزنی بیرون اگرم هدف خاصی داری هم دانشگات رو برو هم دوباره برای کنکور بخون دنیا که به آخر نرسیده من خودم امسال بار هشتم که کنکور میدم هیچ وقت از خدا ناامید نشدم 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
اصلا عقب نیستی اگه برای کنکور ثبت نام کردی که 4 ماه فرصت داری میتونی خودتو برسونی توکل به خدا کن اگر ...

مرسی

ایشالا شما هم هر رشته ای میخای قبول شی

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
مرسی ایشالا شما هم هر رشته ای میخای قبول شی

ممنون عزیزم ایشالله شما هم موفق باشی فقط نزار چیزای الکی جلو پیشرفتت رو بگیره از فردا قوی تر از همیشه شروع کن .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز