به شدت نیازم به دردودل دارم ولی هیشکیو ندارم که حرفامو بهش بزنم
کاش خواهر داشتم
امشب مطمئن شدم بدشانس ترین ادم دنیام
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه ادم بدبختم که تو جمع فامیل نمیتونم حرف بزنم وقتیم چیزی بگم کسی توجه نمیکنه کسی از من خوشش نمیاد
یه عالمه درس عقب مونده دارم و خیلی وقت کم دارم
بیشتر دوستام موفق شدن جز من و یه عالمه چیزه دیگه......
من یه ادم بدبختم که تو جمع فامیل نمیتونم حرف بزنم وقتیم چیزی بگم کسی توجه نمیکنه کسی از من خوشش نمیا ...
مگه چند سالته چقدز ناامیدی هیچکس جز خودت نمتونه حالت رو خوب کنه اگه تو سن کمی هستی درستو بخون هیچی مثل درس آدم رو خوب نمیکنه به هیچ کس و هیچ چیز اهمیت نده فقط درس بخون بزار یه آدم موفق بشی .
خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
سعی کن تفکرات و منفی بافی های ذهنتو ازخودت دورکنی.آرامشتوحفظ کنی و مثبت فکرکنی.امیدوارباشی و به آینده خوب فکرکنی بعدبشین عقب افتادگی هات رو باتمرکز جبران کن
عزیزم فکر میکنم اعتماد به نفس نداری اگه میتونی برو پیش مشاور حتما بهت کمک میکنه ایشالا مشکلت حل بشه
مرسی عزیزم
من خیلی تلاش کردم درست بشم.فک میکنم بهتر شدم نسبت به قبل ولی بازم وقتی تو جمع هستیم به خصوص تو جمع دختر عموهام همه یه جوری بی محلی میکنن بهم. خیلییی حس بدیه. همش تو جمعا تنهام
مگه چند سالته چقدز ناامیدی هیچکس جز خودت نمتونه حالت رو خوب کنه اگه تو سن کمی هستی درستو بخون هیچی م ...
هدفم همین بود ولی الان که انقدر از برنامه عقبم حس میکنم دیگه موفق نمیشم و دیگه راهی نیست که وضعمو بهتر کنم
سعی کن تفکرات و منفی بافی های ذهنتو ازخودت دورکنی.آرامشتوحفظ کنی و مثبت فکرکنی.امیدوارباشی و به آیند ...
مرسی عزیزم