alonelover مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 4370 عنوان دل نشکنید😢😢 298 بازدید | 24 پست من اگه میام اینجا از عشق یه طرفم حرف میزنم تاپیک میزنم نیاید نصیحت کنید نیش و کنایه بزنید 😭😭😭 البته دوستانی که راهنمایی میکنن ازشون ممنونم ولی مسخره نکنید 😢 شمیم هستم❤️❤️❤️❤️ 1397/12/07 | 22:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوکممممند عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 2202 عزیزم جای عمومی همین طوره هرکسی میاد یه چیزی میگه گاهی سنجیده گاهی نسنجیده شماهم به دل نگیر مهربون 😚😙 خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙
شمعدونى عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1504 آخى عزيزم بهش گفتى عاشقشى؟! ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب. كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
چخوف عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 4364 شاید میخان روشنت کنن عزیزم🙂 همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست!🖤
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21144 هااا خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
مهیاس8 عضویت: 1394/04/20 تعداد پست: 3001 دلت خوشه؟ من با دل شكسته و در حال گريه تاپيك زدم يه سري عقده ايه رواني ريختن هر چي خواستن گفتن. اينجا ادم ناسالم زياد هست.
alonelover مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 4370 آخى عزيزم بهش گفتى عاشقشى؟! به طور غیر مستقیم یه جورایی انگار فهمید ولی انگار منو دوست نداره 😢خیلی دوستش دارم شمیم هستم❤️❤️❤️❤️
alireza99 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 140 به درس ات برسه بهت قول میدم سه سال دیگه به الانت بخندیبه خودت ثابت کن لیاقت ات بیشتر ایناستهیچ# وقت وابسته نشو تا مطمئن نشدی که یک پسر بیاد خاستگاریت
alonelover مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 4370 دلت خوشه؟ من با دل شكسته و در حال گريه تاپيك زدم يه سري عقده ايه رواني ريختن هر چي خواستن گفتن. اينج ... خب چرا آخه شمیم هستم❤️❤️❤️❤️
شمعدونى عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1504 آخى ان شالله مهرت به دلش بيفته خيلى سخته ميدونم ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب. كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
alonelover مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 4370 به درس ات برسه بهت قول میدم سه سال دیگه به الانت بخندی به خودت ثابت کن لیاقت ات بیشتر ... تا حالا عاشق شدی؟ شمیم هستم❤️❤️❤️❤️
alonelover مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 4370 آخى ان شالله مهرت به دلش بيفته خيلى سخته ميدونم ایشالا شمیم هستم❤️❤️❤️❤️
شمعدونى عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 1504 به درس ات برسه بهت قول میدم سه سال دیگه به الانت بخندی به خودت ثابت کن لیاقت ات بیشتر ... راست ميگه تو دانشگاه از اين عشقا خيلى پيش مياد ولى خيلى گذراس عشق واقعى يه چيز ديگه اس و دو نفره به وجود مياد من به اين رسيدم واقعا ميدونى اصالت چيه!!!! اينكه اگه تن به انجام هر كارى نميدى معنيش اين نيست كه نميتونى! بهش ميگن "چهار چوب. كسى كه تو زندگيش چهار چوب داره يعنى اصالت داره، اصالت رو نه ميشه خريد نه ميشه اداشو دراورد،. اصالت يعنى دلت نمياد خيانت كنى ،دلت نمياد دل بشكنى،دلت نمياد دورو باشى ،دلت نمياد آدما رو بازى بدى،كاش آدما بفهمن كه اينا سادگى نيست اصالته!!!!
مهیاس8 عضویت: 1394/04/20 تعداد پست: 3001 من قضيت رو كامل نميدونم.اما خودم عاشق كه شدم خدا نداد بهم بعد اين همه سال ميگم چه خوب كه نداد، خيلي ادم نامناسبي بود براي من.