2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شوهرم دیگه از چشمم افتاد حتی به بچه تو شکمم هم رحم نمیکنه میگه برو سرکار خرجتو دربیار 

همه بارداریم دعوا بوده نمیخوام بچم تو این خونه به دنیا بیاد و ببینه کی پدرشه 

بیشتر شبا تنها خوابیدم الانم باز دعوا راه انداخت و رفت که شب نیاد 

گفت طلاقتو بگیر من بمون نیستم منم دیگه تحمل تحقیراشو ندارم

واقعا راهی وجود نداره؟

نمیشه طلاق نگیری به خاطر اون بچه ؟

وقتی علنا میگه برو طلاق بگیر وقتی مه با این شکم برو کار کن خرجتو درار برای اون بچه میتونه پدر خوبی بشه؟وقتی زن حامله رو شبا تنها میذاره تا صبح از ترسم اشک میریزم

نمیدونم چه حکمتی بود که با وجود پیشگیری باز حامله شدم یکی دیگه رو هم بدبخت کردم

وقتی علنا میگه برو طلاق بگیر وقتی مه با این شکم برو کار کن خرجتو درار برای اون بچه میتونه پدر خوبی ب ...

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه انشالله پاقدم کوچولوت برات خوب میشه 

خدایا تو درستش کن تو درست کنی قشنگه 🤲
وقتی علنا میگه برو طلاق بگیر وقتی مه با این شکم برو کار کن خرجتو درار برای اون بچه میتونه پدر خوبی ب ...

میتونی بری دادگاه بپرسی شاید بشه الان کارهاشو انجام داد بعد لز به دنیا امدن بچه طلاق بگیری

خدایا تو درستش کن تو درست کنی قشنگه 🤲
غصه نخور عزیزم خدا بزرگه انشالله پاقدم کوچولوت برات خوب میشه 

دلم براش میسوزه دوست دارم ببرمش یجا که دست پدرش بهش نرسه اصلا بگم مرده که هیچوقت نفهمه با مادرشرچه کارا که نکرده

99 درصد مردا تو زندگیشون برای ی بار هم که شده ب زنشون گفتن برو طلاق بگیر.. مردا وختی عصبی میشن مغزشون کار نمیکنه.. ب دل نگیر اصن

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗