2777
2789
عنوان

تهمت

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 33 پست
من به صبر معتقدم و گاهی صبر خدا خیلی بیشتر از ماست و درست در لحظه ای که باید ضربه میزنه هیچ آهی زمی ...

امروزمن حس کردم الان جونم ازدهنم درمیاد!!!! اینقدرکه بهم فشاراومد....اما نمزدونم ایااون زمانی که خدا دادرسی میکنه ایا دل من اروم میشه؟؟؟ به حال من فرقی میکنه؟! نمیگم طرف چیزیش بشه نه اصلا اما بالاخره دروغش مشخص بشه...این انتظارزیادی نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخی ....قدرقلب مهربونتوبدون...بله ماهانمیتونیم

اره 

شده حتی با یه نفر دعوای سرسختم شده ک بدترین فحش ممکن رو بهم داده ولی دو دقیقه بعد انگار ک چیزی نشده باهاش رفتار میکنم

دس خودم نیس

گاهی وقتا دلم میخواد دل منم یکم کینه بگیره حداقل🙁

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

خانوما ببخشیدکه باتاپیکم شمارویادخاطرات تلخ انداختم....من چندین بارموردتهمت قرارگرفتم....نمیدونم چرا...چراهمش به جرم اینکه نمیخوام دوبهم زنی کنم اخرش میفته گردن خودم!!!!!

اره  شده حتی با یه نفر دعوای سرسختم شده ک بدترین فحش ممکن رو بهم داده ولی دو دقیقه بعد انگار ک ...

ان شالله که هیچ وقت نگیره....چی بگم عزیزم که تک تک حرفاتودرک میکنم ومیفهممت....اونایی که دروغ میگن حلال وحروم نمیدونن پایبندنیستن براحتی تهمتومیزنن بیشتردرارامشن!!!!!

امروزمن حس کردم الان جونم ازدهنم درمیاد!!!! اینقدرکه بهم فشاراومد....اما نمزدونم ایااون زمانی که خدا ...

عزیزم مهم این هست که خودت میدونی تهمت هست

عذاب وجدان هم بمونه برای اونها

خودت رو با این مسائل ناراحت نکن و به زندگیت برس

من برام پیش اومد

اونم دو تا آدم درست درمون پشتم تهمت ناروا زدن

خیییییییییییلی گریه و ناله کردم

داغون شده بودم😢

همش فکر میکردم دیگران در موردم فکر بد میکنن

ولی مرور زمان همه چیو ثابت کرد

و حتی پسرای کوچه ازم طرفداری کردن

ولی اونایی که تهمت زدن ضایع شدن خیلی

قابل بخشش نیس 

من یه دوستم یه جورایی آبرومو برد توی محوطه دانشگاه

جیغ و داد کرد بخاطر یه پسر

در صورتی که من نامزد داشتم اون موقع!

بعد از چند ماه اومد پیش یه سری از بچه هامون ازم معذرت خواهی کرد 

ولی خب چه فایده؟

باهاش خیلی صمیمی بودم دیگه هیچوقت مث قبل نتونستم باشم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

ن عزیز من.. من دیوم اونایی ک موردتهمت قرار گرفتن بدبختا با مریضی و سختی فوت شدن تقریبانم جوون یعنی مثلا 50 ساله...اونی ک تهمت زد همینجور پول رو پولش میاد و گردنش کلفت تر میشه

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭
عزیزم مهم این هست که خودت میدونی تهمت هست عذاب وجدان هم بمونه برای اونها خودت رو با این مسائل نارا ...

ممنونم....اما خیلی سختمه....مدام دارم راه میرم...همش باخودم میگم مگه میشه تااین حددروغ گفت!!!!!! چرااخه....دلیلش چی بوده...وای دارم دق میکنم...چشام دردمیکنه ازشدت گریه...من ادم ضعیفی نیستم اصلا....اما این موضوع خیلی برام سخته

خانوما ببخشیدکه باتاپیکم شمارویادخاطرات تلخ انداختم....من چندین بارموردتهمت قرارگرفتم....نمیدونم چرا ...

حالا که خاطره بد داری هیچ وقت قبول نکن کسی غیبت کنه پیشت .این مشکلاتم احتمالا بوجود نمیاد

حالا که خاطره بد داری هیچ وقت قبول نکن کسی غیبت کنه پیشت .این مشکلاتم احتمالا بوجود نمیاد

بله درسته....میان دردل میکنن بعدمن خراب میشم...منم نمیتونم بگم اره خودت گفتی میفته گردن خودم...دقیقا اشتباه خودمه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز