2777
2789
عنوان

تهمت

447 بازدید | 33 پست

سلام به همه...یه سوال دارم ازحضورتون...تابحال شده موردتهمت قراربگیرید؟؟؟؟حالا درهرموردی...وایا تونستین ثابت کنید؟؟؟ ایاپیش اومده که موردظلم واقع شده باشین؟؟؟ وبعدهاشنیده باشین که شخص مقابل متوجه اشتباهش درموردشما شده باشه؟؟؟؟ ایابنظرتون تهمت ناروا موردعقوبت الهی قرارمیگیره؟؟ کسی دیده که شخص تهمت زننده به جزاش رسیده باشه؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تهمت زدن 

نفرینش کردم

ولی از حال و روزش خبر ندارم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
دقیقا سوال منم هست فعلا کسی که با من این کار رو کرده به خوشی و خرمی داره زندگیشو میکنه

بله...منم برام پیش اومده...نه یبار چندین بار..ونتونستم ازخودم دفاع کنم...میخوام ببینم واقعا خداصدایه مظلوم رومیشنوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله...منم برام پیش اومده...نه یبار چندین بار..ونتونستم ازخودم دفاع کنم...میخوام ببینم واقعا خداصدایه ...

فعلا که صدای منو نشنیده هر بار که یاد اون قضیه میافتم قلبم به درد میاد 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
تهمت زدن  نفرینش کردم ولی از حال و روزش خبر ندارم

من نمیتونم نفرین کنم اصلا...دلم میخوادها اما نمیتونم ازته دل بگم فلانش بشه....امروزبرام پیش اومد...چون نخواستم میونه دونفروبهم بزنم وهردوطرف حرفایه خصوصیشونوپیش من زدن...چون سکوت کردم...اخرش همه حرفا افتادگردن خودم!!!! کلی فحش شنیدم...حتی مادرموکه فوت شده فحش دادن...ازظهرتابه الان دارم دیونه میشم.....

خوشحال میشم اگه تجربه ای دراین زمینه دارین بگین وپیشاپیش عذرمیخوام اگه خاطره تلخی روبراتون زنده کردم ...

😞 بله ديدم تهمت نبود ظلم بود   و نتيجه رو گرفت طرف بايد دكتر ميگرفت  دوبرابره هوش انيشتين روداش ب قول خودش از هر در درستي مي رفت اشتباه ميشد معادلاتش هيجي نشد دكتر هم نشد و درجا زد تو ي مقطعي ن پسرفت ن پيشرفت عشقشو مفت از دست داد و الأنم سرگردان نگفت ببخشيد اما من بخشيدمش 

من نمیتونم نفرین کنم اصلا...دلم میخوادها اما نمیتونم ازته دل بگم فلانش بشه....امروزبرام پیش اومد...چ ...

منم کسیو نفرین نمیکردم

الانم واقعا نمیدونم نفرینم از ته دل بود یا ن🙁

اخه اصلا هیچ وقت هیچو به دل نمیگیرم

ولی مامانم ک گف میسپارمش به خدا

خودمم واقعا نمیدونم نفرین کردم یا ن

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز