2821
2789
عنوان

خونه تکونی

353 بازدید | 20 پست

سلاام خانوما خوبین 

خونه تکونی رو شروع کردین؟؟

این تاپیکو زدم اگه میشه هرکی ایده ای دارع بگه 

ما فقط فرشامونو دادیم قالیشویی کار خاص دیگه ای نکردیم 

احتمال از چهارشنبه شروع کنیم با مامانم 

من مجردم 

شماهم هر ایده یا برنامه ای برای خونه تکونیتون دارین بگین لطفا

👈زندگیـ،راضیـ نگهـ داشتنـ ،همهـ نیستـ👉

منکه فعلا کاری نکردم خیلی تنبلیم میاد با دوتا بچه کوچیک

🌹خدا جونم روزی هزاران بار شکرت میکنم که دخترمو بهم بخشیدی خودت مراقبش باش ❤خدایاشکرت ......شده ذکر هر روز من

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ظرفا وفنجون لیوانا وایتکس میزنم،روکابینتامو تمیزمیکنم چربیهاشوازبین میبرم،خودکابینتامو بااسپری چن کاره میشورم،کمددیواریهامومرتب میکنم وسایل اضافه رودورمیریزم

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
منکه فعلا کاری نکردم خیلی تنبلیم میاد با دوتا بچه کوچیک

عزیزززم مامان منم فقط ب امید من میگه ک پنج شنبه جمعه ک مدرسه نداری کمکم کنی اخه منم 

منم امروز فرشامو دادم قالیشویی یخالو شستم طبقه هاشو سلفون کشیدم که دم عید سلفونا رو بردارم یخچالم تمیس باشه😍😍😍😍کابینت بالاییا رو تمیز کردم ظرفارو شستم خشک کردم سلفون کشیدم فردام موکتارو میشورم 

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
منم هنوز شروع نکردم نميدونم ازکجا شروع کنم

دیقااا 

اما یه نظرم عزیزم اول اشپز خونه چون ک از همه پر کار تره 

بعد انباری یا اگ انباری ندارین کمد دیواری 

بعد اتاقا 

بعد حال 

بعدشم سرویس بهداشتی 

این برنامه منه گلم امید پارم به دردت بخوره

منم امروز فرشامو دادم قالیشویی یخالو شستم طبقه هاشو سلفون کشیدم که دم عید سلفونا رو بردارم یخچالم تم ...

ایووول عزیزم منم هنوز هیچ نکردیم

دیقااا  اما یه نظرم عزیزم اول اشپز خونه چون ک از همه پر کار تره  بعد انباری یا اگ انباری ...

امید پارت ب درد منم خورد  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

من روتختی هامو عوض کردم کمد و کشو هارو خالی کردم دوباره تمیز وسایلو گزاشتم سرجاش 

Log kehtay hain main bohot bolti hoon kya karon jo dil main ata hai bol deti hoon 😝( همه میگن من زیاد حرف میزنم چیکار کنم هر چی به دلم میاد میگم ) من مهربانم با من مهربان باشید 😍😘
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792