شوهر من 1تومن برام ریخته میگه هم کادوت هم پول ارایشگات هم لباس عیدت، خب لامصب بگو خرجیتو ریختم چرا میگی کادو روز زنه!!! 🤔تازه باید کلی برنامخ ریزی کنم پول کم نیارم اهان یادم رفت باید قبض موبایلمم باهاش بدم! کلا گغته دیگه تا بعد عید سمتش نرم با همین بسازم! خدایا هیچ زنیو محتاج مردش نکن، جالب اینجاست به همه میگه بهش کلی پول دادم کادو نمیگه برای خرجیم در اصل ریخته! حرفی هم. بزنم نمک نشناس میشم پس سکوت میکنم 😏
من یه تومن بده یه عالمه اش اضافه میمونه چون ارایشگاه نمیرم میرما فق واس اصلاح بعد خرید هم نمیکنم بعد زایمانم خرید میکنم که ۲ تومن میخوام🙂😂
رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
۱ تومن خوبه اما اگه همسرم بگه تا بعد عید و سمت من نیا برا پول پول برمیگردونم تو حسابش میگم مال خود ...
دقيقا کلامش زشته والا خونه مامانم بودم بی منت خرم مبکرد برامون نمبراشت اب تو دلمون تکون بخوره این مردا فقَط منت میزارن وظیفشونه خرج بدن قانونی وظیفشونه ولی فکر میکنن لطف میکنن اینش زور میاد بهم، منم تو خونه زحمت میکشم ز خدام بوذ بیرون کار کنم ولی کار خونه نکنم