2777
2789
عنوان

بنظرتون یعنی من خیلی بی احساسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 20 پست
عین منی منم تولد دوسدارم یه شاخه گل بگیره بسمه.همین که تو زندگیت احساس آرامش کنی با شوهرت بهترین کاد ...

اره والا هرروز برا من کادوئه وقتی تو یه هفته دوسه بار بیرونیم پول بخوام میده همیشه همهربونه به خاطر من صبح تا شب کار میکنه پس براش مهمم پس نباید زیاد توقع داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا بنظر من شما خیلی هم درک بالایی از زندگی دارین که برای چیزهای کوچیک خودتون و اطرافیانتون رو نا ...

مرسی خانومی.الهی که همیشه تو زندگیت شاد و خوشبخت باشی با آرامش فراوان.😍😘

خدایا شکرت🖤
اره والا هرروز برا من کادوئه وقتی تو یه هفته دوسه بار بیرونیم پول بخوام میده همیشه همهربونه به خاطر ...

احساسم میکنم اخلاقت عین منه.درک میخواد والله.دو سه روزه همش حرف کادو هست چقدر خانوم هایی که بخاطر نگرفتن کادو ناراحت شدن من خندم میگیره.گلم انشالله همیشه خوشبخت باشی.😍

خدایا شکرت🖤
احساسم میکنم اخلاقت عین منه.درک میخواد والله.دو سه روزه همش حرف کادو هست چقدر خانوم هایی که بخاطر نگ ...

فدات شم عزیزم نه برا من تا اخر عمرم چیزی نخره ناحت نمیشم الانم داریم میریم خونه مادر شوهر برا تبریک